Şampiyonlara check-up

  • 0
  • 519
Yazı Boyutu:

Konak BelediyesiKadın Futbol takımı Romanya’daki hazırlık maçları öncesi sağlık kontrolündengeçti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek KonakBelediyesi Kadın Futbol takımı, düzenli antrenmanların yanı sıra sağlıkkontrollerini de ihmal etmedi. Takım oyuncuları, Romanya’da gerçekleşecekhazırlık maçları öncesinde Gazi Hastanesi’nde genel sağlık kontrolünden geçi.Akciğer, nefes kontrolü yapılan ve rutin tetkikleri alınan sporcular, dahasonra efor testine girdi.

Konak Belediyesi Kadın Futbol takımı Antrenörü HüseyinTavur, kızların genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Bosna’dakiŞampiyonlar Ligi maçlarından önce Romanya’da hazırlık maçımız var. Kızlarımızınsağlığı bizim için her şeyden önemli” dedi.
 
Şampiyon takımın en büyük destekçisi Konak Belediye BaşkanıDr. Hakan Tartan, oyunculara hazırlık maçları öncesi başarılar diledi ve şöylekonuştu: “Konak Belediyespor; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi ülkemiziAvrupa’da temsil edecek. Belediye kadın futbol takımımız Türkiye’nin veİzmir’in çağdaş yüzünü bu şampiyonlar ligi süresince en iyi şekilde dünyayagösterecek. Ancak bunun en önemli aşamalarından biri onların sağlık durumlarınınve morallerinin iyi olması. Bu yüzden düzenli sağlık kontrollerini ihmaletmiyoruz. Onların her başarısı sadece İzmir’e değil Türkiye’ye gururyaşatacak.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv