Şampiyonlardan Başkan Atila’ya ziyaret

  • 0
  • 1.263
Şampiyonlardan Başkan Atila’ya ziyaret
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi’nin Türkiye şampiyonu cimnastikçileriBaşkan Olgun Atila’yı ziyaret etti. Makamına kupa ve madalyaları ile gelenYeşil-beyazlı sporcuları kutlayan Atila, “Başarıların diğer sporcularımızaörnek olacağından ve daha büyük başarılar elde edeceğinizden eminim” dedi

 

Bornova Belediye Spor Kulübü cimnastikçileri, tüm ilçeyegurur veren önemli başarılara imza attı. Yeşil-beyazlı sporcular, Mayıs ayısonunda İzmir’de düzenlenen trampolin şampiyonasında, minik ve yıldız kızlarile yine yıldız erkekler olmak üzere üç ayrı yaş kategorisinde Türkiyeşampiyonu oldu. 27-29 Haziran tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen TürkiyeŞampiyonası’nda ise bu kez genç sporcular, Bornova Belediyesi’ni gururlandırdı.Hamza Şamil Yılmaz ve İsa Hamaratçılar’dan oluşan takım birinci oldu. Aynışampiyonada Mehmet Ayberk Koşak, Türkiye ikincisi olma başarısını gösterdi.

 

Bornova’nın gururu oldunuz

Şampiyon sporcular mutluluklarını Bornova Belediye BaşkanOlgun Atila ile paylaştı. Başkan Atila, kupa ve madalyaları ile birliktemakamına gelen sporcuları kapıda karşıladı. Başarılı sporcuları kutlayarakteşekkür eden Başkan Olgun Atila, “Sizler Bornova’nın gururu oldunuz. Bubaşarıların diğer sporcularımıza da örnek olacağından ve daha büyük başarılarelde edeceğinizden eminim. Sizlerden uluslararası organizasyonlarda da derecebekliyoruz” diye konuştu. Atila, Bornova Belediyesi olarak mümkün olduğuncadaha fazla sayıda Bornovalıya modern koşullarda spor yaptırmak içinçalıştıklarını söyledi.

 

Çok sayıda sporcu milli takımda

Bornova Belediyespor’un çok sayıda milli sporcusu, ülkemiziönümüzdeki günlerde Belarus, İtalya ve Amerika’da yapılacak uluslararası şampiyonalardatemsil edecek. Yeşil beyazlı cimnastikçilerin antrenörlüğünü Gülşah Şenol,Aysun Yıldırım ve Mahir Şenol yapıyor.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv