Şampiyonluk Düğümü İzmir'de Çözülüyor

  • 0
  • 841
Yazı Boyutu:


İzmir Park, bu hafta sonu final yarışı ile 2013 pistşampiyonlarının resmigeçit törenine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

ÜlküMotorsporları Kulübü tarafından 09-10 Kasım tarihinde İzmir Park’ta organizeedilecek olan Türkiye Pist Şampiyonası 6. Ayak yarışı nefesleri kesecek.Sezonun son rekabeti olma özelliğini taşıyan yarışın nefes kesen mücadeleleresahne olması bekleniyor.

SüperGrup haricindeki kategorilerde şampiyonluk turları İzmir Park’ta atılacak. MaxiGrup’ta şampiyonluğa rakiplerine nazaran bir adım daha yakın olan Ümit Ülkü, kendi evindezafer turu atmayı hedefliyor. 1600 Grup’ta Sedat Yılmaz ve Egemen Çivicioğlu’nun puanlarıaynı, Dizel Grup’ta ise BerkUlu sezon birinciliğine yakın görünen isim. Super Grup’tarahat bir yarış çıkarması beklenen KaanGürgençsezonun 4. yarışında şampiyonluğunu garantilemişti.

TürkiyePist Takımlar Şampiyonluğu’nda ince matematiksel hesapların yapıldığı vestratejilerin uygulanacağı bu yarışta bütün ekipler ipi göğüslemek içinhazırlıklarını sürdürüyor.

09Kasım Cumartesi günü 12:15’teki ilk resmi antrenman ile birlikte İzmir motorseslerine teslim olacak. 10 Kasım Pazar günü bu muhteşem otomobil sporlarıresitali 16:15’teki ödül töreni ile son bulacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kutlamalar Futbol Turnuvası ile Başladı

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Arşiv