Sektördeki Yeni Gelişmeler, Sorunlar ve Çözüm Önerileri Plastech Fuarı’nda

  • 0
  • 994
Yazı Boyutu:

Plastech Fuarı kapsamında, İZFAŞ ve PETKİM işbirliğinde plastik sektörüne yönelik seminer düzenlenecek. Seminerde teknolojik yenilikler tanıtılarak, bilginin de paylaşıldığı bir ortam yaratılması hedefleniyor.
İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1 nolu hol toplantı salonunda organize edilecek etkinlik, fuarın katılımcı ve ziyaretçilerine açık olarak gerçekleştirilecek.
 
12 Mayıs 2012 Cumartesi günü, 10.00 – 16.00 saatleri arasında PETKİM tarafından düzenlenecek seminerde, “Plastik ve Katkı Maddelerinin Tanımlanması”, “Polipropilen Esaslı Sürekli Cam Fiber Takviyeli Hibrid Fabriklerin Geliştirilmesi ve Bunlardan Üretilen Kompozit Malzemelerin Özellikleri”, “Alçak Yoğunluklu Polietilen “Shrink” “Film Üretiminde Dikkat Edilecek Noktalar”, “Plastikler ve Çevre: Yaşam Döngüsü Analizi (LCA)”, “Esnek PVC Üretiminde Kullanılan Plastikleştiricilerin Seçiminde Etkenler”, “AYPE ve LAYPE Film Ekstrüzyonunda Yaşanan Jel Oluşumunun Nedenleri, Alınması Gereken Önlemler” konularına yer verilecek.
 
PLASTECH – Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı, İZFAŞ ve EGEPLASDER işbirliği ile 10 – 13 Mayıs 2012 tarihleri arasında, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 ve 3 nolu hollerde düzenlenecek. Hazırlık çalışmalarında son aşamalara gelinen fuara, 22’si yabancı olmak üzere yaklaşık 150 firma katılıyor.
 
İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs: “Plastik sektörünün İzmir ve Ege Bölgesi için ne denli önemli olduğunun bilinci ile hareket ediyor ve yeni bir sektörle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. 10 Mayıs Perşembe günü açılışını gerçekleştireceğimiz fuarımızın öncelikle sektöre, kentimize, bölgemize ve ülkemize katkı sağlamasını diliyorum.
 
Fuara paralel olarak PETKİM tarafından düzenlenecek seminer, sektördeki yeni gelişmelerin aktarılacağı bir platform olacak. Etkinliğin hem fuarımıza hem de plastik sektörüne  önemli bir fayda sağlayacağına inanıyorum. Konunun uzmanları , sektör temsilcileri ve akademik isimlerin katılacağı seminer ile fuarımız farklı bir boyut kazanacak.
 
10 – 13 Mayıs 2012 tarihleri arasında ilk kez gerçekleştireceğimiz  PLASTECH Fuarı’nın, sektöre ihtiyaç duyduğu “etkili  tanıtım” ve “yeni ticari bağlantı” kurma olanağını sağlayarak,  ülkemizde ve tüm dünyada yeni hedef pazarlar yaratılmasının yolunu açacağı inancımla, tüm katılımcı ve ziyaretçilerimize başarılı bir fuar diliyorum”dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin fuarı WENERGY EXPO kapılarını açtı

Milyonluk tekneler İzmir’de vitrine çıktı

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Arşiv