Şeref Karayalçıın Futbol Turnuvası Şahane Başladı

  • 0
  • 654
Yazı Boyutu:

2007 yılında aramızdan ayrılan MerhumŞeref Karayalçın adına düzenlediğimiz Futbol turnuvası başladı.  Geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsüdüzenlenen Şeref Karayalçın Futbol Turnuvasının ilk günü renkli görüntüleresahne oldu.

Turnuvaya 8 Takım Katıldı
Bayraklı Belediyespor, , Smyrna Manavkuyu, , Buca Belediyespor, Demirspor,Karşıyaka Belediyespor, Bornova Belediyespor, Onur Gençlikspor, veSoğukkuyuspor kulüplerinin katıldığı 3. Şeref Karayalçın Futbol Turnuvasıkıran kırana geçen mücadeleyle ilk gününü tamamladı.

Başlama vuruşu yapıldı 
Ümit Boz Spor Tesislerinde gerçekleşen ve 25’er dakikalık iki devreden oluşanmaçlara genç futbolcular ve futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Turnuvanınbaşlama vuruşunu Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı FahrettinOrandı ve Merhum Şeref Karayalçı'nın Oğlu Cihat Karayalçın yaptı. Başlamavuruşu yapan Fahrettin Orandı, ‘’Turnuvaya katılan sporcuları ve sporseverleritebrik ederken, futbolun sadece bir oyun olduğunu ve kaybedenin kazananıalkışlayacağı bir turnuva olmasını müsabakaların centilmence geçmesini ’’diledi. 

Maçlar Şahaneydi
Pazartesi günü başlayan Şeref Karayalçın Futbol Turnuvasının ilk gününde 4 maçyapıldı. Mücadele içinde geçen maçları izlemeye gelen Bayraklı futbolseverlerfutbola doydu. 13 Yaş altı minik futbolcuların kıran kırana geçen mücadeleleriizlemeye gelenlere seyir keyfi verirken sporcuların aileleri de müsabakalarıdikkatli gözlerle izledi. 

Turnuvanın ilk Gününde Gol çoktu
Turnuvanın ilk günü geride kalırken geriye atılan goller hafızalarda kaldı.Turnuvanın ilk maçını Bayraklı Belediyespor, Smyrna Manavkuyuspor yaptı.Bayraklı Belediyespor, Smyrna Manavkuyuspor’u 10-4 skorla yenmeyi başardı.Demirspor, Bornova Belediyespor’u 6-0 gibi net skorla geçerken günün en iyimaçı ise Soğukkuyuspor ile Buca Belediyespor maçı oldu. Zorlu geçen müsabakadarakibini 3-2 skorla yenmeyi başaran Buca Belediyespor oldu. Günün son maçındaise Karşıyaka Belediyespor ile Onur Gençlikspor karşı karşıya geldi. KarşıyakaBelediyespor, Onur Gençlikspor takımını 4-1 skorla yenerek turnuvanın ilk günütamamlanmış oldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv