Sessiz ama büyük başarılarını Başkan Sındır ile paylaştılar

  • 0
  • 754
Yazı Boyutu:

İzmir Bornova İşitmeEngelliler Spor Kulübü Voleybol Takımı, Türkiye Şampiyonluğu sevincini BornovaBelediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile paylaştı. Takım üyelerikendilerine verdikleri destekten dolayı Başkan Sındır’a teşekkürlerini sundu

İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü Voleybol Takımı,İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen, ‘Erkekler TürkiyeVoleybol Şampiyonası’nda Türkiye birinciliği elde etti. Karabük’te düzenlenenŞampiyona’da elde ettikleri başarının sevincini yaşayan sporcular kupalarıylabirlikte Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret etti.

Takım Kaptanı Cem Göksel Çamdereli, azimli bir çalışmaylaTürkiye Birinciliği elde etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Bugururumuzu ve sevincimizi spora verdiği desteklerle her zaman bizim arkamızdaolan Bornova Belediye Başkanımız Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’la paylaşmakistedik. Bundan sonra da başarılı olmak için elemizden geleni yapacağız” dedi.

İşitme engellli sporcuların yaptığı ziyaretten duyduğumutluluğu dile getiren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır,“İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü kazandıkları başarıylaBornovamızın adını Türkiye’ye duyurdu. Bu kupanın kazanılmasında emeği geçenherkese Bornova Belediyemiz adına şükranlarımızı sunuyorum. Belediyemiz tümengel türlerinden yurttaşlarımızın yaşamın her alanında varolabilmesi adınadesteğini sürdürüyor. Sporcularımızın elde ettiği Türkiye birinciliği bizim degurur kaynağımız oldu” dedi.

İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularınıntüm engelli gruplarına hitap eden bir spor salonu isteğinin olduğunu dabelirten Başkan Sındır, “İnşalah onu da önümüzdeki süreçte engellilerimizinhizmetine sunarız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv