Sevgi Kenti Dikili’de Bayramlaşma Törenine Yoğun İlgi

  • 0
  • 702
Sevgi Kenti Dikili’de Bayramlaşma Törenine Yoğun İlgi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Öğretmen Evi’nde gerçekleşen ve Dikili Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, İlçe Emniyet Müdür Bülent Yezek, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Mehmet Aslan ile ilçe protokolünün diğer üyelerinin katıldığı resmi bayramlaşma töreninde açılış konuşmasını Dikili Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin yaptı. Kaymakam Sezgin, Dikili hemşerilerinin ve ilçe protokolünün bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında Ramazan Bayramı’nın önemine vurgu yaparak, gelen günlerin tüm insanlığa için barış, hoşgörü ve birliktelik getirmesini diledi.
 
“Halkımıza Her Günü Bayram Tadında Yaşatma Kararlılığındayız”
Resmi törenin tamamlanmasıyla 30 Mart yerel seçimlerinin ardından gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçede büyük değişim ve gelişim yaşatarak mesafe kaydeden Dikili Belediyesi’nin çalışanları da, belediye hizmet binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un ev sahipliğinde gerçekleşen törende birlik, beraberlik ve Dikili halkının mutluluğu için özverili çalışmalara devam edileceği mesajları verildi.
 
Belediyedeki Törenlere İlgi Yoğun Oldu
Dikili Belediyesi Hizmet Binası başkanlık makamında düzenlenen bayramlaşma törenine Dikili Belediyesi Başkanı Mustafa Tosun, Dikili Belediyesi Başkan Vekili Çiğdem Elibol, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütleri ve Siyasi Parti Temsilcileri, Dikili Belediyesi çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
“Savaşsız Bir Dünya; Aydınlık Bir Türkiye Diliyorum”
Oldukça renkli ve coşkulu geçen bayramlaşma töreninde konuşan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, belediye olarak Dikili halkının her geçen günü bayram içerisinde yaşaması için özveriyle çalıştıklarının altını çizerek, kentin genelinde gerçekleştirdikleri hizmetlerle değişimin meyvelerini de almaya başladıklarını belirtti. Dikili’nin sevginin kenti olduğunu hatırlatan Başkan Tosun, “Biz sevgi kentiyiz. Sevginin kenti Dikili’de her bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesi arzuluyoruz. Bugün buradaki yoğun katılımda ne kadar doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Biz halkımıza inanıyoruz, halkımız da bizlere. Bu inançla başta Dikili halkı olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, savaşsız bir dünya, aydınlık bir Türkiye diliyorum’ dedi.
 
Gerçekleşen konuşmaların ardından Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, belediyenin idari kadrosunda görev yapan müdürler ile tüm çalışmalarınla tek tek tokalaşarak, onların bayramlarını kutlayıp kendilerine baklava ikramında bulundu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Arşiv