Şeytanlara çifte kutlama

  • 0
  • 798
Yazı Boyutu:

Ankara’da gerçekleşen final karşılaşmalarında İzmir’e iki mutluluk birden yaşatan Altınordu Konak Belediyesi kadın ve erkek hentbol takımları kupa sevincini Başkan Tartan’la birlikte yaşadı.
 
1.Lig A klasman grubuna yükselen erkek takımı ve Süper Lig’in yeni konuğu kadın takımının sporcuları şampiyonluk kupalarını İzmir için kaldırdı. Şampiyon takımlar için Konak Belediyesi Fuar Evlendirme Dairesinde düzenlenen kutlama gecesinde gurur tablosu çizildi.
 
Altın gençler yeniden tarih yazdı
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir’in spordaki çıtasını yükselten ve yenilgisiz şampiyonluklara imza atan Altınordu Konak Belediyesporlu oyunculara “Altın Gençler” diye hitap ettiği konuşmasında şunları söyledi:
“İddialı olmayan bir iş başarılı olamaz. Biz de bu işe iddialı başladık ama yürekli gençlerle birlikte başladık.
İzmir sporunun uzun zamandır içinde bulunduğu üzücü duruma rağmen bir şeyler yapmaya çalıştık. Hentbol, basketbol, voleybol, kadın futbol, yelken gibi çok çeşitli branşlarda başarıyı hedefleyen bir yapı oluşturduk. Bunu yaparken kendi ismimizle de yapabilirdik ama tarih yazmış bir kulüp Altınordu, yine tarihi önemi olan Büyük Altay, işte bu isimleri değerlendirelim dedik. Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı, oyuncular, aileler, teknik direktörler bana sonuna kadar güvendi. Ben de hep güven unsurunu öne çıkararak çalıştım.”
 
Efsane geri döndü
Şampiyonluk kupasını oyuncularla birlikte kaldıran Başkan Tartan, oyuncuların karşılaşmalarda fairplay sergileyerek İzmirlilerin yüreğindeki sevgiye sahalara taşıdığını belitti. Bütünşehir yasasıyla amatör spor adına yaşanan trajediye de değinen Başkan Tartan, spor ekonomisine de vurgu yaparak “Bundan sonra ligde fırtına gibi eseceğiz. Altın gençlerimiz bir destan yazdılar; bu destan İzmir adına yazılmış bir destandır. 90 yıllık efsaneyi yenden canlandırdılar. Biz İzmir’e sadece sporun kardeşliğini taşımıyoruz aynı zamanda spor ekonomisini de getiriyoruz. Artık spor ekonomisini anlamayanlar bunu görecek, yaşayacak” şeklinde konuştu. 
Altay Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Bilen de “Sezon başında anlaşmayı yaparken heyecanla başladık, daha başında şampiyonluk havasına girdik ve bu inançla gerçekleştirdik. Hakan Başkanımıza bize bunu yaşattığı için çok teşekkürler” dedi.
 
Yeni şampiyonluklar geliyor
Altınordu Konak Belediyesi erkek ve kadın hentbol takımı oyuncuları aileleriyle birlikte şampiyonlu sevincini doyasıya yaşadı. Kupalarını bir an olsun ellerinden düşürmeyen oyuncular, yaşadıkları mutluluğu fotoğraflarla ölümsüzleştirdi. Oyuncularla dans eden ve Altınordu Marşını söyleyen Başkan Tartan, Konak Belediyesi Kadın futbol takımının Şampiyonluğa koştuğunu ve Altay Konak Belediyesi Voleybol takımının da play off’u kesinleştirdiğini müjdeledi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv