Sındır belediye personeliyle bayramlaştı

  • 0
  • 704
Yazı Boyutu:

BornovaBelediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır belediye personeliylebayramlaştı. Tüm çalışanlarla el sıkışan Başkan Sındır, Kurban Bayramı’nın tüminsanlığa barış ve huzur getirmesini diledi. Sındır, BornovaKaymakamı Kadri Canan’a da bayram ziyaretinde bulundu.
 
 Kurban Bayramı, BornovaBelediyesi’nde sıcak bir atmosferde kutlandı. Bornova Belediye Başkanı Prof.Dr. Kamil Okyay Sındır belediye personeliyle makamında bayramlaştı. Çalışanlara, çikolata vekolonya ikram edildi. 

Sındır, Özellikle dini bayramlarıninsanlar arasındaki sevgiyi, dostluğu, kardeşliği öne çıkaran, kırgınlıkların,küskünlüklerin geride bırakılmasına vesile olan çok özel ve önemli günlerolduğunu söyledi. Bornova Belediyesi ailesi olarak vatandaşlara daha iyi hizmetsunabilmek adına ekip ruhuyla çalıştıklarını ifade eden Başkan Sındır, ‘‘Bütünhalkımızın ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bayramın dil,din, ırk gözetmeksizin bütün insanlar arasında sevgiyi, barışı, dostluğu vekardeşliği öne çıkarmasını diliyorum” diye konuştu. 

B
ornova Belediye Başkanı Prof. Dr.Kamil Okyay Sındır, kısa bir süre önce göreve başlayan Bornova Kaymakamı KadriCanan’ı da ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı kutladı. Bornova Kaymakamı olarakilk bayramını geçireceğini ifade eden Canan, nezaketli davranışı nedeniyleBaşkan Sındır’a teşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yaşlı Amca ile muhteşem final

45 dakikada 332 kg çöp

İlk iki etapta sona gelindi

Bize ilaç gibi geldi

Tohum Takas Şenliği'ne "tasarruf tedbiri" iptali

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Arşiv