Sındır’dan bayram müjdesi

  • 0
  • 630
Yazı Boyutu:

Meriç Mahallesi’ne içerisinde halı saha bulunan parkyapılacak Başkan Sındır, vatandaşın bayramını kutladı Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır,Meriç Mahallesi sakinlerine Bayram müjdesi verdi. Sancak Kosova RumeliDerneği’nin geleneksel bayramlaşma törenine katılan Sındır, dernek binasınınönündeki ve yanındaki yaklaşık 4 dönümlük alanı kamulaştırdıkları söyledi. Bualana içerisinde bir halı sahanın da yer alacağı park yapacakları belirtenSındır, sokak sokak, kahve kahve dolaşıp vatandaşların bayramını kutladı 

BornovaBelediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Kurban Bayramı’nın üçüncügününde de boş durmadı. Güne Sancak Kosova Rumeli Derneği Kültür Merkezi’ndebaşlayan Sındır, burada dernek üyeleri ile bayramlaştı. Herkese sevdikleri ile birlikteiyi bir bayram geçirmesi diledi. ‘‘En kötü gününüz bayram tadında olsun’’ dedi.Derneğin hayli samimi bir atmosferde gerçekleşen geleneksel bayramlaşmatöreninde hep birlikte Boşnak mantısı, sarma ve baklava yenildi. 

Meriç Mahallesi’ne park ve halı saha 
BaşkanSındır, Sancak Kosova Rumeli Derneği üyeleri ve Meriç Mahallesi sakinlerine birde bayram sürprizi yaptı. Dernek binasının önündeki ve yanındakiyaklaşık 4 dönümlük alanı kamulaştırdıkları söyleyen Bornova Belediye BaşkanıProf. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Uzun bir süreçti. Sonunda başardık. Meriç Mahallesine yazık ki yeşil alan yoksunu. Tapusunu aldığımız bu alanı 2013 yılı sonunakadar parka dönüştüreceğiz. 2014 yılında ise park içerisine bölgedekigençlerimizin kullanımı için bir halı yapacağız’’ diye konuştu. SancakKosova Rumeli Derneği Başkanı Ömer Ok ise ‘‘Kendisini gerçekten çok yerdeolması, çok yere yetişmesi ve çok iş yapması gerekiyor’’ diyerek bayram telaşıiçerinde kendilerine zaman ayıran ve müjdeli haber veren Başkan Sındır’ateşekkür etti. 

Sokak sokak gezdi, vatandaşlarla bayramlaştı 
BornovaBelediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Sancak Kosova RumeliDerneği’ndeki bayramlaşmanın ardından Meriç ve Serintepe Mahalleleri’nde bayramturuna çıktı. Sokak sokak gezdi. Çocuk, genç, yaşlı, kadın- erkek demedenherkesle bayramlaştı. Mahalle kahvelerinde çay içti, vatandaşlarla bol bolsohbet etti. SerintepeMahallesi’nde 110 yaşındaki Zehra Doğruatan’ı evinde ziyaret eden BaşkanSındır, yıllardır tek başına yaşayan Drama doğumlu yaşlı kadının elini öptü,bayramını kutladı. Yaşlı kadına evde bakım hizmeti ve erzak desteği gibi sosyalyardımların yapılması talimatını veren Başkan Sındır,  yoğun yağış nedeniyle sorun yaşanabilecekbölgeleri de gezdi. Sındır, sel nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlara afetyardımı yapıldığını hatırlattı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Arşiv