Sinop'tan 9 Madalya

  • 0
  • 1.056
Yazı Boyutu:

Geçtiğimiz hafta Sinop’ta yapılan Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonası; 30 ilden 210 kadın, 190 erkek toplam 400 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 6 sporcusu ile 2 gümüş, 7 bronz madalya kazandı.  
        
Konak Belediyesi’nin hem antrenörleri hem de milli sporcuları olan Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında dereceler elde eden Volkan Yalçınkaya ferdi yarışmada Türkiye 2’ncisi ve 30 yaş üstü senkron yarışmasında Türkiye 3’üncüsü oldu. Alper Sadıkoğlu da ferdi ve 30 yaş üstü senkron yarışmasında Türkiye 3’üncülüğü elde etti. Karışlaşmalarda ayrıca; Rahmi Çelik Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü, Şule Sarı, Furkan Kaçikara  ve İlayda Aktay Türkiye üçüncülüğü kazanarak İzmir’i başarılı bir şekilde temsil ettiler.
 
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, Bütünşehir yasasının getirdiği tüm zorluklara karşın, sporcuların başarıdan başarıya koştuğunu, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları getirdiklerini hatırlattı. Başkan Tartan, Taekwondo takımında yer alan sporcuların ayrıca  30 Nisan – 02 Mayıs 2013 tarihleri arasında İspanya’da yapılacak olan  Avrupa Şampiyonası için seçmelere çağrılmalarının gururunu yaşadıklarını söyledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv