Sirius Quartet'ten 'Cumhuriyet' konseri

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), Cumhuriyet'in yüzüncü yılı kutlamalarına Sirius Quartet konseri ile devam etti. Halka açık ve ücretsiz gerçekleşen konserde; Ulvi Cemal Erkin, Necip Celal Andel ve Ahmet Adnan Saygun gibi Cumhuriyet'in yetiştirdiği bestecilerin eserleri yer aldı.

  • 0
  • 1.624
Sirius Quartet'ten 'Cumhuriyet' konseri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Klasik müzik topluluğu Sirius Quartet’in, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin kampüsünde düzenlediği konserde, çalınan marşlar, türküler ve tangolarla coşku tavan yaptı. Konser, katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

ÖZEL BİR GECEYDİ
İEÜ Sanat Koordinatörü Sinemis Eser Akaoğlu, Cumhuriyet coşkusunu yaşamaya devam edeceklerini söyleyerek, "Cumhuriyet'in yetiştirdiği çok değerli bestecilerin eserlerini, konserde konuklarımıza sunduk. Sirius Quartet, bu keyifli, farklı ve özel gecede bizleri yalnız bırakmadı. Unutulmayan eserleri bir kez daha paylaştı. Bizlere bu muhteşem günü yaşatan Sirius Ouartet'e çok teşekkür ediyoruz. Sanat etkinliklerimizle Cumhuriyet coşkusunu kampüsümüzde yaşamaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını bir kez daha kutluyor; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet, saygı ve şükranla anıyoruz" diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Arşiv