Siyah formayla çıkacak, gole ve galibiyete sevinmeyecek

  • 0
  • 523
Yazı Boyutu:

Soma’daki kömür madeni faciası nedeniyle, Cuma günü İzmir’de başlayacakTürkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası’na katılacak Karşıyaka takımlarıBostanlıspor ve Karşıyaka Starları şampiyonaya siyah formayla çıkma kararıaldı. Bostanlıspor ve Karşıyaka Starları yönetim kurullarının aldığı ortakkarara göre, siyah formayla maçları oynama isteği Türkiye Ragbi Federasyonu’nailetildi.


Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy ile Karşıyaka StarlarıGençlik ve Spor Kulübü Asbaşkanı Aşkın Özbek’in ortak açıklaması şöyle:
“Soma’da meydana gelen ve tüm ulusumuzu büyük bir üzüntüye boğan Soma kömürmadenindeki facia nedeniyle İzmir’de Cuma günü başlayacak olan Türkiye BayanlarRagbi Şampiyonası’nın ertelenme olanağının olmaması nedeniyle,maçlarımıza siyah formayla çıkma isteğimizi Türkiye Ragbi Federasyonunailettik. Acımızı böyle dile getirmek istiyoruz. Federasyonunun kararı olumsuzolduğu taktirde maçlarımızda siyah kurdele takacağız. Ayrıca gollerde vegalibiyette de sevinmeyeceğiz. Bu konuda şube sorumlularımızla,antrenörlerimize gerekli talimatları da verdik. Hepsinin bu konuda hassasolduğunu biliyoruz” dediler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv