Solak personelle bayramlaştı

  • 0
  • 635
Yazı Boyutu:

ÇiğliBelediye Başkanı Metin Solak, belediyedeki idari personel ile şantiyeişçilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı. Başkan Solak, bayramlaşmaya belediyepersonelinden başladı. Belediyedeki tüm katları başkan yardımcıları ilebirlikte gezerek personelin bayramını kutlayan Başkan Solak, çalışanlaraçikolata ikram etti. Bayram dileklerini ileten Başkan Solak, bayramların sahipçıkılması gereken önemli günler olduğunu belirterek, özellikle yaşlıların veaile büyüklerinin mutlaka ziyarete gidilmesi gerektiğini söyledi. Solak,“Bayramlarımızın manevi anlamı çok büyük. Ailelerin daha sık görüşmesi vedostluk ilişkilerinin pekişmesi açısından bayramların mutlaka kutlanmasıgerektiğini düşünüyorum. tüm Çiğli halkının ve personelimizin bayramınıkutluyorum” diye konuştu. 

ŞANTİYEDEKUTLAMA

İdari binadaki kutlamanın ardından belediyeşantiyesine giden Başkan Solak emeğin en büyük değer olduğunu vurguladı. BaşkanSolak, “Emek en önemli değer. Belediye çalışanlarımızla tek yumruk olduk vebirlikte çalışmaktan kentimiz, için iyi işler üretmekten mutluluk duyuyorum.Tüm çalışan arkadaşlarımın bayramını kutluyorum” dedi. 

EKİPLERİŞ BAŞINDA
Kurban Bayramı süresince herhangi biraksilik yaşanmaması için belediye ekipleri görevlerinin başında olacak. Acil işmakineleri ile tüm temizlik hizmetleri birimleri bayram süresince çalışacaklar.Ayrıca zorunlu hizmetlerin yerine getirilebilmesi için de diğer birimlerdekibayram ekipleri de görevlerinin başında olacak. Belediye hizmetlerininaksamadan devam edeceğini belirten Başkan Solak; “Kurban Bayramı’nda vatandaşahizmet götüren tüm birimlerimiz işlerini yapmaya devam edecekler. Halkımızınsorunsuz ve rahat bir bayram geçirmesi için gerekli önlemleri aldık. Şantiyebirimlerimizin tamamı işlerinin başında olacak. Hizmetleri yürüyecek. Zabıta müdürlüğümüz de arife günü dahil olmak üzere halkımızınhuzurlu bir bayram geçirmesi için mesaisinin başında olacak.” 

KAYMAKAMLIKTA BAYRAMLAŞMA

İlçedeki resmi bayramlaşmaise Çiğli Kaymakmalığı makamında oldu. Kaymakam Mustafa Arı ile ilk bayramlaşanBaşkan Metin Solak oldu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yaşlı Amca ile muhteşem final

45 dakikada 332 kg çöp

İlk iki etapta sona gelindi

Bize ilaç gibi geldi

Tohum Takas Şenliği'ne "tasarruf tedbiri" iptali

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Arşiv