Soma Zafer Kadın Futbol Takımı Seferihisar’da

  • 0
  • 599
Soma Zafer Kadın Futbol Takımı Seferihisar’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaraların yavaş yavaş sarılmaya başlandığı Soma'da bir ilkgerçekleştirildi ve Manisa'nın ilk kadın futbol takımı kuruldu.  Faciadan sonra çocukların bu psikolojik travmayıatlatabilmesi için Antrenör Hakan Arslancan tarafından başlatılan bu sosyalsorumluluk projesi ile Soma'da 2000 ve 2001 doğumlu madenci kızları biraraya getirildi.

 

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından projeyeverilen destek sayesinde Seferihisar'da hem kamp hem de tatil yapan Soma ZaferKadın Futbol Takımı, Bursa'dan gelen ve Türkiye Kadın Futbol 2. Liginde bulunanFatih Vatan Spor ile hazırlık maçında karşılaştı. Toplamda 120 oyuncusu olantakım Seferihisar’a 20 kişilik kadrosuyla geldi.  

 

Antrenör Hakan Arslancan, "Faciadan sonra çocukların bupsikolojik travmayı atlatabilmesi için bir proje başlattık. Sağ olsunSeferihisar Belediyesi bu projeye çok büyük destek verdi. KızlarımızSeferihisar'da otelde tatil ve kamp yapıyor. Futbol bu konuda bir araç, amaç bukızlarına sosyal hayatın içinde yer alması. Belediye Başkanımız Tunç Soyer’inbu projeyi desteklemesi bizi davet etmesi çok onur verici. Buradaolduğumuz için çok mutluyuz ama en çok kızlarımız mutlu” dedi.

 

Takım oyuncularından İrem Ercan ise şunları söyledi:“Soma’da oturuyorum Seferihisar'a geldiğimiz için çok mutluyum. Futbolabaşlamadan önce aslında pek hevesli değildim ama ailem yetenekli olduğumuanladı ve bana git dediler bende gittim. Hakan Hoca bize futbolu sevdirdi iyicealıştık, artık liglere çıkacağız. Hiç bilmediğimiz yerlere gidiyoruz, çokmutluyuz.

 

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv