Soprano Sanat Akademisi kapılarını müzikle açtı

Müzik Öğretmeni Fulya Ünlü Er’in sahibi olduğu Soprano Sanat Akademisi Aliağa’da düzenlenen törenle hizmete girdi.

  • 1
  • 1.858
Soprano Sanat Akademisi kapılarını müzikle açtı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Müzik Öğretmeni Fulya Ünlü Er’in sahibi olduğu Soprano Sanat Akademisi Aliağa’da düzenlenen törenle hizmete girdi.
Akademi’nin açılış kurdelası, Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz’ün kente sanat ve müziği seven çocuk, genç ve yetişkinler yetiştirmesi dileklerinin ardından protokolün yanı sıra ile Soprano Sanat Akademisi sahibi Fulya Ünlü Er, eşi Mert Er ile davetlilir tarafından kesildi. Açılışa eski bürokratlardan Güner Özkan, Eğitimci Şinasi Özkan, müzisyen Murat- Özlem Sincer ve çiftin anne ve babaları Güldeniz - Süleyman Ünlü ile Hülya - Nedim Er de katıldı.

Ünlü orkestra şefi Aranjör- Besteci Nazım Aliyev, Emekli Prof. Memduh Özdemir piyano dinletileriyle, Türk Halk Müziği sanatçısı Murat Sincer türküleriyle açılışa renk katarken, Akademi sahibi Fulya Ünlü Er ile eğitmenler Mert Er ve Fulden Ünlü’nün yanı sıra akademi öğrencilerinden Öykü Sincer dinletileriyle sürdü.
Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi mezunu olan ve aynı fakültede Yüksek Lisansını tamamlayan Fulya Ünlü Er, Soprano Sanat Akademisi’nde eşi Mert Er ve yine müzik öğretmeni Fulden Ünlü tarafından şan eğitimi başta, piyano, keman, gitar, bağlama, klarnet, bateri ve perküsyon dallarında eğitim verilirken, Konservatuvar yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilerin de yetiştirileceğini söyledi.

Yorumlar (1)
  • Fatma Yılmaz

    Fatma Yılmaz

    Yolun açık olsun

    20 Haziran 2023 21:46
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

ASEV'den ‘Solistler Geçidi’

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Arşiv