Sporcular Bornova’nın gururu

  • 0
  • 623
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyespor’un çeşitli turnuva ve şampiyonalarda dereceye giren sporcuları, mutluluklarınıBornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’la paylaştı. Törendeayrıca Temmuz ayı başında Kayseri’de düzenlenen Taekwando Yıldızlar TürkiyeŞampiyonası’nda 45. kiloda birinci olan ve ülkemizi 22-25 Ağustos tarihleriarasında Romanya’daki Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek Musa Çetin’e demadalyası takdim edildi.  Dereceye giren tüm sporcuları tek tekkutlayan, antrenörlerine ve ailelerine de teşekkür eden Başkan Sındır, ‘‘Sizlereolan desteğimiz her zaman devam edecek’’ dedi 

Yedidenyetmişe herkesin spor yapması için gerekli altyapı olanaklarını sağlayanBornova Belediyesi bunun karşılığını alıyor. Bornova Belediyespor bünyesindekisporcular kazandıkları derecelerle ilçenin gururu oluyor. Bornova BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, yerel ve ulusal olmak üzere önemliorganizasyonlarda farklı yaş gruplarında derece giren yeşil-beyazlı sporcularlaailelerinin de katıldığı Işıkkent Spor Tesisleri’ndeki törende bir araya geldi.Bornova Belediyespor Kulübü Başkanı Adnan Hocaoğlu ve antrenörlerin de yerinialdığı buluşmada, Bayan Basketbol Minik Takımı ve beş ayrı yaş grubundaki bayanhentbol takımlarına kupa ve madalyaları verildi. 

Törendeayrıca Temmuz ayı başında Kayseri’de düzenlenen Taekwando Yıldızlar TürkiyeŞampiyonası’nda 45. kiloda birinci olan ve ülkemizi 22-25 Ağustos tarihleriarasında Romanya’daki Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek Musa Çetin’e demadalyası takdim edildi. Dereceyegiren tüm sporcuları tek tek kutlayan, antrenörlerine ve ailelerine de teşekküreden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Sporda başarılıolmak, şampiyonluklar, kupalar kazanmak tabii ki önemli ama hepsinden dahaönemlisi Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dile getirdiği gibi; zeki,çevik ve güzel ahlaklı olmaktır’’ dedi. Bornova Belediyesi olarak spora önemliyatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkan Sındır, zihnen ve bedenen dahasağlıklı bireyler yetişmesi için spora ve sporculara her zaman destekolacaklarını söyledi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv