Sporda rekor kırdı

  • 0
  • 696
Sporda rekor kırdı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2009 yılındakurulduğu günden bu yana spora ve sporculara desteklerini esirgemeyen BayraklıBelediyesi bu kapsamda katıldığı branşlarda madalyaları topladı. Yıl içindedüzenlenen farklı müsabakalarda spora yatırımın meyvelerini toplayan BayraklıBelediyesi, toplamda 14 kupa 76 madalya kazandı.

İzmir Amatör Futbol Lig müsabakalarına damgasını vuran vebeş kategoride 4 kupa kazanan Bayraklı Belediyespor futbol takımı bu yılkupaları sildi süpürdü. U- 17 Futbol Takımı ligi namağlup tamamlayarak şampiyonoldu ve play-off müsabakalarını geçip, İzmir'de ilk 5 takım arasında yer alarakTürkiye Şampiyonluğu Final elemelerine katıldı. Aydın'da oynanan birinci etapTürkiye Şampiyonası Final maçlarında yenilgi yüzü görmeyen Bayraklı BelediyesiFutbol Takımı Aydın grup şampiyonu olarak ikinci etap müsabakalarını oynamayahak kazandı. Türkiye Şampiyonluğu ikinci Etap Karşılaşmasını Denizli'de oynayanKırmızı Beyazlılar, şansız şekilde elendi. Bu yıl Bölgesel Lige katılanBayraklı Belediyespor basketbol takımı ise tecrübe kazanarak, önümüzdeki seneiçin çalışmalarına başladı. 2010 yılında faaliyetlerine başlayan ve kısa süredeçıtasını yükselten Bayraklı Belediyespor Masa Tenisi Takımı da, çığ gibibüyümeye devam ediyor. Bu yıl Yıldız ve Minik Müsabakalar ve özel turnuvalarda10 kupa ve 48 madalyayla dönen Bayraklı Belediyespor Masa Tenisi Takımı,müzesini başarılarla doldurdu.

Madalya Avcısı Bayraklı Belediyespor

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizeettiği Güreş müsabakalarında Bayraklı'nın parlayan yıldızları madalyaları toplayarak,ilçenin gururu oldu. Kırmızı beyazlılar Bayraklı'ya 8 birincilik, 4 ikincilikve 10 üçüncülük madalyası getirdi. 11-13 yaş Serbest ve Grekoromen ile 14 -15Grekoromen stilde Bayraklı Belediyespor, İzmir şampiyonu olarak büyük sevinçyaşadı. Serbest ve Grekoromen müsabakalar sonunda Bayraklı Belediyesi; 8birincilik, 4 ikincilik,10 üçüncülük kazandı ve toplamda 22 madalya topladı.İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Temsilciliğitarafından organize edilen 11-13 Minik altı ve 14-15 Minik İl turnuvasında iseBayraklı Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı, 6 madalya kazanarak madalyalaraambargo koydu. Öte yandan sıcak havaların iyice kendini hissettirmesiyleserinlemek isteyen çocuklar kendilerini bayraklı Belediyesi havuzuna atıyor.Yüzme bilmeyen çocuklar ise Bayraklı Yüzme Havuzunda profesyonel eğitmenlereşliğinde eğitim alıyor. 350 öğrencinin kayıt yaptırdığı yüzme kursuna kayıtlardevam ediyor. Bayraklı Belediyespor, yaz okulları çalışmaları da hızla devamediyor. Yoğun katılımın olduğu Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Güreş,Taekwando, Bale, Jimnastik, Zumba, Zumba Kıds branşlarında çalışmalarınısürdüren bayraklı Belediyespor, ilçenin geleceğine yatırım yapmaya ve başarılargetirmeye devam ediyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv