Sutopuyla gelen dostluk

  • 0
  • 652
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi, Göztepe Rotary Kulübü ve TürkiyeSutopu Federasyonu’nun işbirliği ile düzenlenen 15. Ulusal Egemenlik Su TopuGençlik Kupası muhteşem görüntülere sahne oldu. Turnuva’nın 8 Mart DünyaKadınlar Günü’ne denk gelmesi nedeniyle bayan takımları yarıştı. Yunanistan’danOlimpiakos ve Nox takımları ile Türkiye’den Galatasaray, Esti ve Genç BayanMilli Takımı’nın katıldığı Turnuva dostluk havasında geçti. Şampiyon olanOlimpiakos Takımı kupa sevinci yaşadı 

BornovaBelediyesi, Göztepe Rotary Kulübü ve Türkiye Su Topu Federasyonu’nun işbirliğiile Bornova Belediyesi Işıkkent Spor Tesisleri’nde yapılan Ulusal EgemenlikSutopu Turnuvası dostluk havasında geçti. Yunanistan’dan Olimpiakos ve Noxtakımları ile Türkiye’den Galatasaray, Esti ve Genç Bayan Milli Takımı mücadeleetti. Turnuvanın şampiyonuYunanistan’dan gelen Olympiakos olurken, ikinci Esti, üçüncü Galatasaray,dördüncü Genç Bayan Milli Takımı beşinci ise Nox oldu. 

Türkiye ileYunanistan arasında yeni dostluk köprülerinin kurulmasına aracı olanTurnuva’nın maçları oldukça çekişmeli geçti. 7 Mart Cuma akşamı başlayan maçlar9 Mart Pazar günü tamamlandı. Turnuva’yı Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr.Kamil Okyay Sındır ve Göztepe Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ali Rehai Kızıltan,Türkiye Sutopu Federasyonu As Başkanı Prof. Dr. Reha Alpar ve vatandaşlarilgiyle izledi. 

BornovaBelediye Başkanı Prof Dr. Kamil Okyay Sındır, Ulusal Egemenlik SutopuTurnuvası’nın iki ülke halkları arasındaki dostluğun pekişmesine yaptığıkatkıya dikkat çekerek, “İki ülke sporcularını dostça kardeşçe bir ortamda buTurnuva aracılığıyla biraraya getirdik. Bu güzel organizasyonda emeği geçenherkese teşekkür ediyorum” dedi. 

GöztepeRotary Kulübü Başkanı Ali Rehai Kızıltan da, “Ulusal Egemenlik SutopuTurnuvamızı bu sene 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde sadece kadın sutoputakımları arasında düzenledik. Bu turnuvamızın ülkeler arasındaki dostluk veanlayışın gelişmesine katkı sağlamasını diliyoruz” dedi.  

TürkiyeSutopu Federasyonu As Başkanı Prof. Dr. Reha Alpar Turnuva’nın düzenlenmesindekatkısı olanlara teşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv