Swiss'de bağ bozumu

İlki 2019 yılında gerçekleşen geleneksel “Büyük Efes Bağ Bozumu Festivali”, Swissôtel Büyük Efes'in yemyeşil bahçelerinde EkolFood ana sponsorluğu ve Gustobar iş birliği ile misafirlerini ağırladı.

  • 0
  • 3.529
Swiss'de bağ bozumu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir, çok özlediği festival ile yeniden buluştu. İlki 2019 yılında gerçekleşen geleneksel “Büyük Efes Bağ Bozumu Festivali”, Swissôtel Büyük Efes'in yemyeşil bahçelerinde EkolFood ana sponsorluğu ve Gustobar iş birliği ile misafirlerini ağırladı. Girişte HES kodu ve aşı kartı sorgusunun yapıldığı festivalde, 700’e yakın misafir pandemi önlemleri kapsamında bağ bozumu sezonunu kutladı.

 
Festivalde, gastronomi kültüründe üzüm ve bağcılığın yerini sağlamlaştırmak için çeşitli firmalar ve bağ sahipleri bir araya geldi.
 
İzmir’deki üzüm ve bağcılığa dikkat çekmenin hedeflendiği festivalde, Levon Bağış, Sobran, Caeli ve Yedi Bilgeler’in eğitim ve tadım amaçlı “workshop”larında konuklar bir araya gelirken, etkinliğin ilk gününde Equinox’ta gurme bir gecede eşleşmeli bir menü misafirlerin beğenisine sunuldu. Festival alanında ise Forte Akustik Jazz konseri keyifli anlar yaşattı.
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar

Kral Günü kutlandı

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Arşiv