Tatil değil, iş zamanı

  • 0
  • 547
Tatil değil, iş zamanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, ülkenin terör başta olmak üzere birçok sorunla boğuştuğunu, 7 Haziran seçimlerinden bugüne 70 gün geçmesine rağmen Hükümetin kurulamadığını belirterek, bu dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin iş başı yapması gerektiğini söyledi.

Anlayamıyoruz
Dernek yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte işyerleri ziyaretlerini sürdüren EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu,  Saylam Hukuk Bürosu Sahibi Gülden Saylam’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında gündemi değerlendiren EGİKAD üyeleri, terör saldırıları, ekonomik sıkıntı başta olmak üzere birçok sorunla boğuşan Türkiye’de, Hükümette kurulamadığına dikkat çekerek, bu ortamda TBMM’nin tatilde olmasını anlayamadıklarını ifade ettiler.

2.5 ay tatil lüks
TBMM’nin ramazan bayramından önce 15 Temmuz tarihinde tatile girdiğini ve 1 Ekim’e kadar tatilde olacağının Resmi Gazete’de yayımlandığını dile getiren EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, sorunlara çözüm üretilmesi için seçilen milletvekillerinin bu ortamda 2.5 ay tatil yapmalarının mümkün olmadığını söyledi. Ülkede 70 gündür Hükümet kurulamadığını bu nedenle siyasi istikrarsızlık görüntüsünün ortaya çıktığını açıklayan Elmasoğlu, “Seçimler 7 Haziran tarihinde yapıldı. Seçimlerde halk koalisyon kurulmasını istedi. 70 günlük süre geçti ama bir türlü Hükümet kurulamadı. Bu süre içinde ülkede terör yeniden canlar almaya başladı. Ekonomide dengeler değişti. Sanayiciler umutsuz. İş dünyası ne olacak beklentisiyle adım atamıyor. Böyle bir ortamda ülke sorunlarına çözüm için seçtiğimiz vekillerimiz tatilde. 1 Ekim’e kadar da tatilleri sürecek. TBMM böyle bir süreçte hemen görevine başlamalı. Hükümet kurulamadı erken seçim ufukta görünüyor ama yeni bir seçim ülke için zaman kaybı olacak” dedi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ADD’ye tam destek

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Arşiv