Tenor kardeşler Bornova'yı coşturdu

  • 0
  • 1.069
Yazı Boyutu:

Ünlü Tenor Kardeşler Aydın ve Ayhan Uştuk, Bornova Belediyesi'nin ücretsiz organizasyonunda sanatseverler ile buluştu. Muhteşem gecede ikiliye salonu dolduran Bornovalılar coşkuyla eşlik etti  
 
Bornova Belediyesi,  kültür etkinlikleri kapsamında muhteşem bir konsere daha ev sahipliği yaptı. Ünlü Tenor Kardeşler Aydın ve Ayhan Uştuk, ''Doğudan Batıya Farklı Diller Aynı Sesler'' adlı konserde Bornovalı sanatseverler ile buluştu.
Bornova Belediyesi Nikah Salonu'ndaki konserde, tüm dünyanın dinlediği pop-tenor hitlerinden müzikallere, napolitenlerden latin ezgilerine, film müziklerinden türkülere farklı örnekler sunuldu.
 
Aydın ve Ayhan Uştuk kardeşler Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır'ın en çok sevdiği türkülerden olan ‘Kalktı Göç Eyledi Avşar Elleri'ni farklı tarzlarıyla seslendirdi. Halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen konserin finali ise İzmir Marşı ile bitti. Salonu dolduran izleyiciler ikiliye coşkuyla eşlik etti.
 
Birbirinden ünlü ve kaliteli sanatçı ve grupları ağırlamaya devam ettiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ''Günümüzde belediyenin rutin hizmetleri kadar kültürel ve sosyal etkinlikler de çok önemli. Bu anlamda üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapıyoruz. Aydın ve Tenor Kardeşler Konseri de bu etkinliklerden biriydi.'' dedi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv