Teşekkür ziyareti

  • 0
  • 508
Yazı Boyutu:

Türkiye'nin en önemli amatör spor kulüplerinden birisi olan ve 23 branştatescili bulunup, İzmir'de ilkleri başaran Karşıyaka'nın güzide Gençlik ve SporKulübü Bostanlıspor heyeti Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ateşekkür ziyaretinde bulundu.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy'un yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, basketbolşube sorumlusu Serkan Ergüven ve basketbol şube yöneticileri ilebasketbolcuların yer aldığı Bostanlıspor heyetinin ziyaretinden başkan Akpınarson derece mutlu oldu. Başkan Akpınar, "Bostanlıspor, KSK'den sonra ilçemizinçeşitli branşlarında başarıyla mücadele eden en önemli spor kulüplerindenbirisidir. Başarılarıyla gurur duyuyoruz. Her zaman yanındayız. Her türlühizmete, desteğe hazırız. Bostanlıspor'un başarılarını, basından tanıdığım vesaygı duyduğum Avni Erboy'un hizmet ve çabalarını çok iyi biliyorum. Elelevererek, Karşıyaka'da daha güzel işler yapacağız. Bundan kuşkunuz olmasın"dedi.


Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ınbasketbol maçlarına gelerek takımlarına büyük moral verdiğini, şu ana kadardesteğini sürdürdüğünü ve sürdürmeye de devam edeceğine inandıklarınıbelirterek, "Sporcu başkanla birlikte sporun güzelliklerinebaşarılarımızla imza atacağız" dedi. Erboy, başkan Akpınar'a kulüpleriyleilgili dosya sundu ve "Bu yl 11 branşta faaliyet gösterdik. Göstermeye dedevam ediyoruz. 2013 yılında beyzbol ve softbolde Türkiye 3.lüğümüz, sualtıragbisinde Türkiye 5.liğimiz, basketbolda Bölgeselligden 3. Lige yükselişimiz, yarıfinal oynamamız başarılarımızdan. Şu andaAmerikan Futbolu ve erkek ragbi takımlarımız 2. Liglerde gruplarında şampiyonoldu. 1. Lige yükselmek için play off maçını bekliyor. Bayan ragbi takımımızTürkiye şampiyonluğunun en büyük adayı. Futbolda 3. olduk. Tek çalışma alanımızBostanlı'daki Gode Cengiz Spor Tesisleri. Burasının revize edilerekeksiklerinin giderilmesini bekliyoruz. 1500'ün üzerinde sporcuya sahibiz.Aileleriyle, Bostanlı halkının kulübümüz etrafında birleşmesiyle 5 bin kişilikbüyük bir aileyiz" diyer konuştu.


Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin MutluAkpınar'a, ismi yazılı forma, basketbol şube başkanı Serkan Ergüven ve takımıkaptanı Evren Yenice basketbolcuların imzası bulunan forma hediye etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv