Tire'den Rövanç aldı

  • 0
  • 897
Yazı Boyutu:

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nin 11.haftasında 1.Grup mücadelesindeBostanlıspor Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'nda konuk ettiği TireBelediyespor’u 59-55’lik skorla mağlup etti.

Karşılıklı basketlerle ilkçeyreği 17-15, devreyi ise 32-31 önde geçen konuk ekip Tire Belediyespor oldu.Üçüncü çeyrekte savunmasını sertleştiren ve hücumda Aras Bekat, Anıl Özer veFeyyaz İrdel'in dış şutlarıyla oyuna ağırlığını koyan Bostanlıspor son bölümegirilirken farkı 13 sayıya yükseltti: 56-43.  Son çeyrekte sayı bulmaktazorlanan yeşil kırmızılı ekip karşısında Tire Belediyespor farkı 2 sayıya kadarindirse de sahadan galibiyetle ayrılan 59-55'lik skorla Bostanlıspor oldu.

Bostanlıspor'da Aras Bekat 15sayı ile sahanın en skorer ismi olurken; Anıl Özer 10 sayı, Egemen Arıkan 9sayı, Sayit Ay 7 sayı, Feyyaz İrdel 6 sayı, Yılmaz Kırıklı ve Evren Yenice 4'ersayı, Cemre Özer ve Esad Kırış 2'şer sayı ile galibiyete katkı verdiler.

11. maçında 8.galibiyetinielde eden ve ikinci sıradaki yerini koruyan Bostanlıspor haftaya Urladeplasmanında Yarımadaspor ile karşılaşacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv