Tiyatro dolu günler

  • 0
  • 729
Yazı Boyutu:

Karşıyaka BelediyeTiyatrosu, Şubat ayında, iki salonda, 4 ayrı oyunla sanatseverleri ağırlayacak.Sezona iddialı hazırlanan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, yetişkinlere veçocuklara yönelik ayrı ayrı oyunlarla her hafta üç gösteri yapacak.  Zekeriya Hocalar yönetiminde, amatöroyuncularla hazırlanan oyunlar, bir sezon boyunca aralıksız sahneleniyor. Şubatayında 10 gösteri ile tiyatro severlerin karşısına çıkacak olan oyuncular,ücretsiz gösteriler için herkesi salonlara davet etti.  

Karşıyaka BelediyeTiyatrosu bu sezon Orhan Kemal’in yazıp Mustafa Gültekin’in uyarladığı “TersineDünya”, Joseph Otto Kesselring’in yazdığı “Ahududu”, Charles Perrault’unyazdığı çocuk oyunu “Çizmeli Kedi” ve  Hans Christian Andersen’in yazıp Gülen İpekAbalı’nın uyarladığı “Çirkin Ördek Yavrusu” adlı çocuk oyununu sahneliyor. 

Karşıyaka’nınsanatla iç içe olduğunu belirten Belediye Başkanı Cevat Durak, “Karşıyaka’yakazandırdığımız salonlar ile kentimiz kültür ve sanatın başkenti olma yolundaönemli yol kat etmiştir. Belediye Tiyatromuz da hazırladıkları oyunlarla farklısalonlarda tiyatro severlerin karşısında oluyor. Tiyatroya gönül verenoyuncularımızı kutluyorum” dedi. 

Belediye Tiyatrosu
Gösterileri
 Ahududu adlı oyun:8-15-22 Şubat Ziya Gökalp Kültür MerkeziÇizmeli Kedi adlıoyun: 9-16-23 Şubat Ziya Gökalp Kültür MerkeziTersine Dünya adlıoyun: 1 Şubat Ziya Gökalp Kültür MerkeziÇirkin Ördek Yavrusuadlı çocuk oyunu: 8-15-22 Ahmet Piriştina Kültür Merkezi 

Oyunları izlemek isteyenlerin,Kültür Müdürlüğü veya salonlardan ücretsiz davetiye alması gerekmektedir.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

ASEV'den ‘Solistler Geçidi’

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Arşiv