Tiyatro Sahnesi’nde yeşil kırmızı sevgisi

  • 0
  • 1.664
Yazı Boyutu:

Şan konserinde soprano Derya Kırcalı Gürlük ile mezzosoprano Evkim Keskin “Karşıyaka Sevgisi” adını verdikleri konserde Karşıyaka Spor Kulübü’nün renkleri olan yeşil kırmızı elbiseler giyip “Karşıyakalı” şarkısını seslendirdi.
 
İzmir’in en çok etkinlik gerçekleştirilen salonlarından biri olan Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde “Şan Konseri” izlemek üzere salonu dolduran yüzlerce sanatsever beklemedikleri bir sürprizle karşılaştı.
 
Devlet Opera ve Balesi solistlerinden Derya Kırcali Gürlük, Evrim Keskin ile birlikte piyanist Tuğçe Özaytekin eşliğinde Karşıyakalı sanatseverlere özel repertuarla sahne aldı. “Karşıyaka Sevgisi” adını verdikleri konser için sadece repertuarlarını değil, kostümlerini de özel olarak hazırlayan sanatçılar yeşil-kırmızı kıyafetleriyle seslendirdikleri “Karşıyakalı” şarkısının ardından alkış yağmuruna tutuldu.
 
İzmirli üç sanatçı konser sonunda bu beklenmedik sürprizi yaparken, düetlerin yer aldığı ilk iki bölümde de Mendelsson’un “Herbslied”i, Handel’den “Imeneo” ve “Rodelinda”, Mozart’dan “Cosi fan tutte”, Offenbach’ın “Hoffmann’ın Masalları”ndan, Puccini’den “La Boheme”, Bizet’den “Carmen”, Selman Ada’dan “Aşk-ı Memnu” operalarından aryalar ve Monnot’un “Padam Padam”, Rüstemof’un “Alagöz”, Guliyev’in “Sene de Galmaz” şarkılarını seslendirildi.
 
Konser sonunda ayakta alkışlanan sanatçılar, izleyicilerin ısrarlı alkışları üzerine geldikleri sahnede “Karşıyakalı” şarkısını ikinci kez söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

Arşiv