TOBB’da İzmir’in temsilcisi Yorgancılar

  • 0
  • 735
Yazı Boyutu:

TOBB Genel Kurulu’naEge Bölgesi Sanayi Odası damgasını vurdu. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı EnderYorgancılar, ikinci kez TOBB Yönetim Kurulu’na seçildi.  Sanayi Odaları Konseyi’nde de EBSO 5 üye iletemsil ediliyor.

Ege Bölgesi Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve BorsalarBirliği’nin “Türkiye’nin Birliği” temasıyla gerçekleştirilen 69. GenelKurulu’nda yine ağırlığını korudu. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ndegerçekleştirilen ve Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yeniden başkan seçildiği Genel Kurul’da,EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da yeniden TOBB Yönetim KuruluÜyesi oldu. EBSO’da 25 yıl aradan sonra Yönetim Kurulu Başkanlığı için tekliste ile seçime giren ve üst üste iki seçim kazanan ilk isim olan Yorgancılar,TOBB Yönetim Kurulu’na da aynı başarıyı tekrarlayan EBSO Başkanı oldu. TOBBYönetimi’nde İzmir’in temsilcisi Yorgancılar ile EBSO, üç dönem üst üstekesintisiz olarak da yerini korumuş oldu. 2005-2009 döneminde EBSO YönetimKurulu Başkanı Tamer Taşkın TOBB Yönetim Kurulu’nda yeralmıştı. Öncekidönemlerde de EBSO Yönetim Kurulu Başkanları Atıl Akkan ile Kani Aydoğdu daTOBB Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmışlardı.

Türkiye genelindeki 365 Oda ve Borsa’dan toplam 1734delegenin katıldığı genel kurulda TOBB Konseyleri için yapılan seçimde de EBSOYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi HalukTezcan, Meclis Başkan Yardımcısı Hakkı Attaroğlu ile Meclis Üyeleri Metin Akdaşve Mesut Kanat 30 kişilik Sanayi Odaları Konseyi’nin asil üyeleri oldu.

Tam kadro
Ege Bölgesi Sanayi Odası’nı, Ankara’daki TOBB Genel Kurulu’nda YönetimKurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ender Yorgancılar Başkanlığında,Nedim Uysal, Mustafa Dirin, Mustafa Güçlü, Kenan Lider, Hüseyin Uğur, AhmetTaşpınar, İbrahim Gökçüoğlu, Haluk Tezcan, Metin Akdaş, Cemal Altıntaş, NejatÖzduran, Hakkı Attaroğlu, Ertaç Karagözlü, Davut Yanık, Mesut Kanat, KürşadYuvgun, Işın Yılmaz, Temel Aycan Şen, Aytekin Öztaş ve Hatice Suzan Erman’danoluşan delege heyeti temsil etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Dalları bastı kiraz

Arşiv