Türkçe öğretmenlerine Türkçe dersi

  • 0
  • 911
Yazı Boyutu:

Ankara üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi EğitiminKültürel Temelleri Bölümü Başkanı - ÇOGEM Müdürü Prof. Dr. Sedat Sever, İzmirliTürkçe öğretmenleriyle buluştu

"Dil ve Edebiyat Öğretimi", "Dil veİletişim", "Çocuk Edebiyatı", "Okuma Kültürü EdinmeSüreçleri" konularında yurtiçinde ve yurtdışında birçok konferansveren,  seminer çalışmalarına, panellere,radyo-televizyon programlarına katılan, yayımlanmış onu aşkın kitabıyla, birçok makalesi bulunan Sever’in semineri  ilgi ve beğeniyle izlendi.

Ankara Üniversitesi ÇOGEM & TUDEM Yayın Grubuişbirliğiyle Tevfik Fikret Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferans, İzmir’deki çeşitli okullarda görevliTürkçe ve sınıf öğretmenleriyle  etkinliğin ev sahiplerinden Tudem Yönetim Kurulu Başkanı İsa Aykanatbaşta, çok sayıda Tudem eğitimcisi de izleyenler arasında yer aldı.  

Prof.Dr. Sedat Sever "Dil ve Edebiyat Öğretiminde Çağdaş Yaklaşımlar"  başlıklı konferansında interaktif bir sunumgerçekleştirdi. Türkçe öğretiminde ders kitaplarının işlevi ve niteliğitartışıldığı sunumda şiir, öykü vb. metinlerin kılavuzluğunda eğitim durumlarıtasarlandı.   Ücretsiz düzenlenen seminer sonunda tüm katılım belgeleri dağıtıldı.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Son 30 gün önerileri

Arşiv