Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası İzmir'de

  • 0
  • 619
Yazı Boyutu:

TürkiyeBayanlar Sevens (Yedili)Ragbi Şampiyonası16-17-18 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir'de yapılacak.
TürkiyeŞampiyonasına 10 takımın katılacağını açıklayan Ragbi Federasyonu Başkanı ŞahinKömürcü, şampiyonada maçların oynanacağı Buca Stadında Gençlik Spor Şube MüdürüEmin Küçük ve Ragbi Federasyon Temsilcisi Avni Erboy ile birlikte incelemeyaptı.


İzmir’de ilk kez düzenlenecek Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası’na tümİzmirliler’i davet eden Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, “İzmir’deragbi Bostanlıspor’un ve başkanı aynı zamanda İl ve federasyonumuzuntemsilcimiz olan Avni Erboy’un çabalarıyla sevilerek oynanmaya başlandı.Bostanlıspor geçen sene ilk kez katıldığı şampiyonada 2. Oldu. 8 oyuncusu millitakıma seçildi. Aynı takımın oyuncularından kurulu Ege Üniversitesi bu yılşampiyonluğu kazandı. Bostanlıspor ragbi gerek erkekler ve gerekse bayanlardabüyük hamle yaptı. Federasyon olarak bu başarıyı ödüllendirmek ve Avni Erboy’unda çabalarıyla şampiyonanın İzmir’de oynanmasına karar verdik. Buca Stadında 3gün tam bir şenlik havasında 10 güzide takımımızın katılımıyla yapılacak olanşampiyonaya tüm sporseverleri bekliyoruz. Girişler ücretsizdir” dedi.


Şahin Kömürcü, “Şampiyonada geçen yıl final oynayan Samsun 1919 ve Bostanlıspor’ungruplarında seri başı olduğunu ve çekilen kura sonucunda gruplarınbelirlendiğini belirterek, “heyecan kasırgası şeklinde geçecek maçlar İzmir’deragbi sevgisini daha da arttıracaktır” diye konuştu.


16 Mayıs Cuma günü başlayacak olan şampiyonaya şu takımlar katılacak:

A Grubu: Samsun 1912 Gençlik Spor, Hacettepe, Eskişehir Aqua Gençlik, EdirneTrakyaspor, Karşıyaka Starları.

B Grubu: Bostanlıspor, ODTÜ, Eskişehir 222 Gençlik, İstanbul Pandalar, KocaeliGSK  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv