Türkiye Şampiyonu Engelli Yüzücü Selçuk’ta

  • 0
  • 1.022
Türkiye Şampiyonu Engelli Yüzücü Selçuk’ta
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yüzme dalında, 7 il birinciliği, 7 Türkiye Şampiyonluğu ve 2ödüle sahip olan Özge Üstün’ünde yer aldığı grup Selçuk Belediye Başkanınımakamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası Selçuk Belediye Belediyesi’ne ait YüzmeHavuzunda bir de gösteri yaptı.

Dünya Engelli Dostları Gelişimi Derneği Başkanı Nedim KILIÇve beraberindeki Edirne ve Ankara’dan gelen heyet Selçuk Belediye Başkanı’nımakamında ziyaret etti. Başkan Bakıcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dilegetirerek “sizleri ilçemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Belediye olaraküzerimize düşen ne varsa yerini getireceğimizi de bilmenizi isterim” dedi.Heyette yer alan Türkiye Engelli Yüzme Şampiyonu yüzücüyle de özel olarakilgilenen Bakıcı” Belediyemize ait yüzme havuzunda istersen bir de gösteriyapabilirsin” teklifini şampiyon yüzücü mutlulukla karşıladı. Heyet başkanıNedim Kılıç’ta açıklamasında “Selçuk Belediyesi’nin göstermiş olduğumisafirperverlik için arkadaşlarımı adına başkan Bakıcı’ya teşekkürlerimisunuyorum” dedi. Heyet yemek sonrası şampiyon yüzücünün gösterisi için SelçukBelediye Havuzuna geçti.

Şampiyon Yüzücü Selçuk Belediye Havuzunda Gösteri Yaptı

Gösteri öncesinde Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzunu çokbeğendiğini söyleyen Üstün, yüzmeye tedavi amaçlı başladığını belirterekgösterdiği azimle daha sonra yarışmalara katıldığını belirtti. Gösterideyanında bulunan annesi Sevim Üstün’de yüzde doksan iki bedensel engelli olankızına yüzmede yön göstericiliği yaptığını söyleyerek kızı Özge’nin gösterdiğiazimle üç kez Türkiye şampiyonluğu elde ettiğini söyledi.

Heyet gösteri sonrasında Efes Meryem Ana ve Şirince’yiziyaret etti.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv