TÜRKİYE YAZI, FOÇALI GENÇLER SPOR MEVSİMİNİ YAŞIYOR

  • 0
  • 558
TÜRKİYE YAZI, FOÇALI GENÇLER SPOR MEVSİMİNİ YAŞIYOR
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaz mevsimi, Foçalı gençler için tatil, deniz ve eğlence anlamlarına karşılık geldiği kadar, keyifle geçecek spor okullarının başladığına da işaret ediyor.
Foça Belediye Spor Kulübü’nün, Basketbol ve Voleybol branşlarında; Foça, Bağarası ve Yeni Foça’da açtığı ücretsiz kurslar, geçen yıllarda olduğu gibi yine büyük ilgi görüyor.

Uzman antrenörler yönetiminde yapılan Foça Belediye Spor Basketbol ve Voleybol Spor Okulları’nın 2015 Yaz Dönemi çalışmaları çok verimli bir şekilde sürüyor.
Foça 11 Eylül Reha Midilli Spor Salonu, Yeni Foça Çok Amaçlı Salon ve Bağarası Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan çalışmalarda, altı farklı yaş grubundan 300 genç sporcu adayı eğitim görüyor.
Uzman antrenörler yönetiminde, salonda yapılan çalışmaların yan ısıra, plaj kumunda ve toprak sahada kondisyon kazanmaya yönelik antrenmanlar da yapılıyor.
Erkek basketbol; genç, yıldız, minik, küçük - Bayan voleybol; genç, yıldız, minik, küçük ve Bayan basketbol sınıfları için haftanın altı günü, 08.00-17.00 saatleri arasında eşzamanlı olarak yapılan antrenmanlarda, öğrencilerin yaş gruplarına ve fiziksel özelliklerine uygun çalışma programları uygulanıyor.
Foçalı ve tatilini geçirmek üzere Foça’ya gelen gençleri ve çocukları çok önemsediklerini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; “Spor, hepimizin bildiği üzere, özellikle büyüme çağındaki çocuklarımızın fiziksel gelişimleri için çok yararlı ve gerekli. Hem de bu sayede çevreleriyle iletişim kurmayı, çevrelerini tanımayı ve özgüven duygularını geliştirmeyi de öğreniyorlar. Uzun yaz tatili günlerini çok faydalı bir biçimde değerlendiriyorlar. Tüm çocuklarımıza ve gençlerimize, iyi bir yaz tatili ve güzel bir gelecek diliyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Arşiv