Türkiye’yi Havuzda İFK Temsil Edecek

  • 0
  • 832
Yazı Boyutu:

Okullararası Kızlar-Erkekler Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda İzmir Özel Fatih Koleji Genç Erkek Yüzme Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.
Aksaray Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda yapılan müsabakalara Kızlarda ve erkeklerde 6’şar sporcu ile yarışan Fatihlilere Türker Oktay ve Bahar Oktay antrenör olarak Serap Ateş ve Tolga Bakioğlu da Beden Eğitimi öğretmenleri olarak eşlik etti. M.E.B Türkiye Gençler Yüzme Müsabakaları’nda İzmirli ekip erkeklerde Onat Özyurt, İlker Altınbilek, Emre Sakçı, Berk Özkul, Tunçhan Ceritoğlu, Adnan Burak Gökçek… Kızlarda ise Nihan Çakıcı, Esra Nur Gökçek, Merve İnci, İlayda Kütükçüoğlu, Begüm Feran ve Dilay Tonga ile ter döktü. Aksaray Olimpik Yüzme Havuzu’nda 2 gün süren müsabakalar sonunda İzmir Özel Fatih Koleji Genç Erkek Yüzme Takımı rakiplerini geçerek Türkiye Şampiyonu oldu.  Kızlarda ise 50 metre serbestte Türkiye Şampiyonu olan Fatihli Nihan Çakıcı da İsrail’de Ay-yıldızlı forma giyecek.  Fatihliler 2 gün boyunca 5’i İstanbul’dan olmak üzere Türkiye’den 39 Genç Erkek Takımıyla mücadele ederek büyük bir başarıya imza attı.
Fatihliler, takım ve ferdi sıralamada dereceye giren sporcularıyla, 7-12 Nisan 2013 tarihinde İsrail'de yapılacak Okullar Arası Dünya Yüzme Şampiyonası'nda Ay-Yıldızlı forma ile Türkiye’yi temsil edecek. Fatihli Yüzücüler İzmir’in Gururu oldu. Aksaray dönüşü okullarında çiçeklerle karşılanan sporcuları yönetici ve idareciler tebrik ettiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv