Turnuva yeni dostluklar

  • 0
  • 984
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi SonbaharFutbol Turnuvası’nda dostluk köprüleri kuruldu.  

Birincisidüzenlenen Konak Belediyesi Sonbahar Futbol Turnuvası’nda Konak AmatörBirliği’ne bağlı 25 takım mücadele etti. Genç Takım, A Takım ve Minikler olmaküzere 3 grupta yapılan karşılaşmalarda kıran kırana mücadeleler yaşandı. KonakBelediyesi’nin Gültepe semtine kazandırdığı Toros Ömer Zeybek  halı sahasında gerçekleştirilen turnuvayavatandaşlar ve sporseverler büyük bir ilgi gösterdi.

DamlacıkSpor Kulübü Başkanı Ahmet Naci Yıldız Konak’taki takımlar arasında arkadaşlığıngelişmesi, dostlukların oluşması amacıyla böyle bir turnuva düzenlediklerinibelirterek, “Birincisini düzenlediğimiz Konak Belediyesi Sonbahar FutbolTurnuvası’nda takımlar arası çok güzel köprüler kuruldu. Amacımıza ulaştığımızıdüşünüyorum. Bu turnuvayı geleneksel hale getirmek istiyoruz. İzmirliişadamlarının da desteğini bekliyoruz. Başkan Tartan’ın desteği ile spor adınaözlenen bir birlik beraberlik sergiledik. Bu da bizi çok mutlu etti” dedi.

Turnuvasonunda Torosgücü Spor birinci olurken, Gültepe Esnafspor ikinci, Ülküsporüçüncü oldu. Damlacıkspor’a ise centilmenlik kupası verildi. Sporaher zaman büyük önem verdiğini ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. HakanTartan, “Sporun birleştirici çatısı altında 25 amatör kulübün sporcusu örnekdostluklar kurdu. Muhteşem karşılaşmalar izledik. Turnuvaya katılan tümkulüpleri kutluyorum” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv