Turnuvanın geliri burslara

  • 0
  • 613
Yazı Boyutu:

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı’nın (EBSOV) lise ve üniversitede okuyan öğrencilere verdiği burslara katkı sağlamak amacıyla düzenlediği “EBSO Vakfı 1. Geleneksel Petkim Halı Saha Turnuvası”, Vizyon Spor Tesisleri’nde yapılan ödül töreni ile sona erdi. 15 firmanın yarıştığı turnuvada kazanan İmbat Madencilik oldu. 
 
Ege Bölgesi Sanayi Odası’na üye 15 firmanın katıldığı turnuvanın birincisi İmbat Madencilik ikincisi Torbalı Organize Sanayi Bölgesi, üçüncüsü Den-Tek A.Ş. olurken turnuvanın gol kralı ise DEN-TEK firmasından 12 gol ile Ferhat Akman oldu.
EBSO Vakfı Yönetim Kurulu adına açılış konuşmasını yapan Başkan Yardımcısı İlhan  Kuloğlu, 2012-2013 öğretim yılında 441 öğrenciye burs desteği verildiğini, burs desteğinin yanı sıra yardıma muhtaç köy ve okullara da gidilerek gıda ve kırtasiye yardımı yapıldığını belirtti.
Daha çok gencimizin ve insanımızın yüzünü güldürebilmenin Vakfın gelirlerinin artmasıyla mümkün olabileceğine değinen Kuloğlu, bu doğrultuda düzenlenen halı saha futbol turnuvasının sponsorları olan PETKİM ve EBSO Vakfı Bayanlar Birliği ile turnuvaya katılan tüm firmalara teşekkür etti.
Bayanlar Birliği’nin teşekkür plaketini alan Başkan Hülya Kuloğlu, Bayanlar Birliği olarak burs çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla düzenledikleri kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanında bu spor projesinde de Vakfa katkı sağlamanın mutluluğunu  yaşadıklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından turnuvaya katılan tüm firmalara plaketleri takdim edildi. İlk üçe giren firma temsilcilerine ve gol kralına kupaları teslim edildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

Arşiv