Twingo, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutluyor!

  • 0
  • 980
Twingo, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutluyor!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Otomobil dünyasında klasik otomobillerden olmaya aday Twingo Fan Club-Twingo Otomobil Kulübü 29 Ekim Cumhuriyet bayramı geleneksel etkinliğini Narlıdere şehitliğinde otomobil tutkunlarını bir araya getirerek kutlayacak.

Yaklaşık 20-25 araçlık bir katılım ile Konak’tan hareket edecek olan konvoy, otomobil tutkunlarının eşliğinde İnciraltı Kahve Diyarı’nda verecekleri sıcak bir çay molasının ardından şehitleri ziyaret edecek. Şehitlik ziyareti Türk bayraklı fotoğraf çekimi sonrasında  konvoy düzeni  geçiş yapılarak Konak  sahil yolu güzergahında devam edilecek.

Twingo Otomobil kulübü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliği İstanbul ve Ankara da eş zamanlı olarak yapılacağını söyleyen İzmir organizasyonunda Ümit Uslu, İzmir organizasyonunda kendisiyle birlikte Serap Öngör ve Gökhan Coşkun’un görev alacağını ifade etti.
Uslu, “2007 yılında Fan Club olarak kurulan otomobil kulübü, mevcut araçlar hakkında bilgi almak ve yardımlaşmak amaçlı twingo kullanıcılarını bir araya getirdi. İstanbul başta olmak üzere, İzmit, Bursa, İzmir, Ankara, Ordu ve Samsun’da yıl içinde toplantı ve organizasyonlar düzenlemektedir.
Sosyal medya da www.twingofanclub.com sosyal ağı üzerinden forum faaliyetlerine devam etmekle birlikte son iki yılda Twingo Otomobil Kulübü olarak  sosyal sorumluluk projelerinde yer almayı planlamaktadır. Mevcut projelerini 2016 takvim yılı için hayata geçirecektir. Her meslek ve sektörden yer alan 3000 adet forum üye sayısı ile 300-350 otomobil ve 500 düzenli forum kullanıcının bulunduğu sosyal bir grup niteliğindedir. 2016 yılı faaliyet planında daha Kurumsal bir yapıda mevcut faaliyetlerine devam etmekle birlikte, eş zamanlı olarak İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Ordu ve Samsun da sosyal sorumluluk projeleri üzerinde çalışılmaktadır” dedi.

TWİNGO OTOMOBİL KULÜBÜ
Otomobil Kulübü yönetiminde; forum yöneticisi Ozan Sayın ve Ümit Bak yer almaktadır. İstanbul moderatörleri Samet Karakaş, Özcan Ceylan ve Taylan Kalay ile Türkiye genelinde faaliyet gösterilen diğer iller olan; Bursa-Fatih Evcin, Kocaeli-Erhan Söylemez, Ankara Fatih Kaftelen ve Erkan Yaman, Ordu-Deniz Türkmen, Samsun-Cüneyt ilkay moderatörlüğünde forum faaliyetlerine devam edilmektedir. Araçlar hakkında teknik sorun ve bilgi konusunda Twingo Fan Club teknik sorumlusu Osman Topçu ilgilenmektedir. Forumda basın ve yayın işlerinde koordinatör Volkan Karakurt görev almaktadır.
Twingo yanlızca bir otomobil değil, Türkiye dışında Avrupa ülkelerinde Fan Club çatısı altında  toplanan ve bu özel araç kullanıcılarının bir araya geldiği sosyal bir paylaşım platformu özelliğine sahip.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv