UGURCUP'ta kupa Biraz Hırs'ın

  • 0
  • 1.286
Yazı Boyutu:

Uğur Dershanelerinin kuruluşunun 45’nci yılı nedeniyledüzenlenen ve coşkulu geçen UğurCup’ta kupalar sahiplerini buldu.

Namık Kemal Lisesi Halı Sahalarında gerçekleşen turnuvada İzmir UğurDershaneleri’nin yedi şubesinden 32 takım, Yirmişer dakikalık iki devredenoluşan 64 maç  yaptı.  Turnuvanın son günü gerçekleşenkarşılaşmalarla UğurCup’ın birinciliğini Karşıyaka şubesi öğrencilerinin oluşturduğu“Biraz Hırs” kazanırken turnuvada ikinciliği Bornova şubesi öğrencilerinin oluşturduğuFC Bornova,  üçüncülüğü ise Buca Şubesiöğrencilerinin oluşturduğu Kaiki takımı elde etti.
 
İzmir Uğur Dershaneleri Genel Koordinatörü Yücel Yücel, UğurDershanelerinin 45 yılı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen turnuvanınoldukça çekişmeli geçmesinin yanı sıra son derece keyifli, öğrenciye, sporcuyayaraşır kalite geçtiğini belirterek turnuva birincisi  “Biraz Hırs”, ikinci FC Bornova ve Kaikitakımlarının yanısıra turnuvaya katılan tüm sporcu öğrencilere teşekkür ederekkutladı. Yücel, “Uğur Dershaneleri ilki gerçekleşen UğurCup etkinliğiyle yenibir geleneği başlatmış bulunmaktadır” dedi ve birinci olan takımın kupa,madalya ile armağanlarını verdi.

MüdürlerKoordinatörü Lokman Değirmenci ise; öğrencilerinin kazanma duygusunu geliştirme,sporun birliktelik ruhuna inancının Uğur Dershaneleri’ni böyle bir etkinliğeyönlendirdiğini belirtti. Değirmenci, “45’nci yıl etkinlikleriyle UğurCup’ıdüzenlemede ki amaç öğrencilerimiz arasındaki dostluk ve centilmenliğiarttırma, birbirleriyle iletişim ve etkileşim içerisine girme, stresten uzaktaolmayı teşvik etme ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamak açısından yararlıolacağıyla yola çıkılmıştır” diye konuştu.
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv