Ümit'ten rekor

  • 0
  • 935
Yazı Boyutu:

İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü’nün ilk defa ulusal bir yarışı organize ettiği ve ilk ayağının İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde yapıldığı 2013 Türkiye Pist Şampiyonası Yarışı rekor seyirciyle  gerçekleştirildi.
 
Türkiye’de pist yarışlarında yaptığı en iyi tur derecesine yenisini katan Ülkü Motorsport Takımı pilotu Ümit Ülkü İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde 54.553’lük derecesi ile  yeni  bir pist rekoru  kırdı. 2013 Sezonu 33 pilotun yarışlara katılmasıyla İzmir’de açıldı.
Pazar günü yapılan yarışta İzmir’li Ülkü Motorsport Takımından 3 Porsche pilotu Maxi Grup’ta diğer takımlara şans tanımadı.1.Ayak Yarışı Maxi Grup’ta birinci Ümit Ülkü, ikinci Adem Seçilmiş , üçüncü Bilal Saygılı alarak kupalara sahip oldu.Süper Grup’ta birinci Borusan Otomotiv Motorsport’tan Kaan Gürgenç , ikinci Ülkü Motorsport Takımından Ümit Ülkü , üçüncü Levent Kocabıyık oldu.
Dizel Grup’ta birinci Loft T-Max Racing takımından Mustafa Nazik, ikinci Ülkü Motorsport takımından Berk Ulu ve üçüncü Loft T-Max Racing takımından Ahmet Efe Hatunoğlu oldu.1600 Grubunda ise ilk üç sırayı Ülkü Motorsport Takımı pilotlarından Taner Canbolat birinciliği , Yüksel Duvarcı ikinciliği ve Egemen Çivicioğlu üçüncülük sırasını aldı. Sezon İzmir’de en yoğun seyircisi ve heyecanlı  yarış anlarıyla  İzmir Park’ta açıldı.2.Ayak Yarışı ise 01 -02 Haziran 2013 ‘te tekrar İzmir’de gerçekleşecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv