Üniteks Tekstil ve Tedarikçileri Ormanı"nı oluşturdu.

Üniteks Tekstil, Cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle Türkiye'nin yeşil alanlarını genişletme hedefiyle Ege Orman Vakfı tarafından başlatılan "100. Yıl Ormanları" projesine katkı sağladı.

  • 0
  • 108
Üniteks Tekstil ve Tedarikçileri Ormanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Üniteks Tekstil, Cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle Türkiye'nin yeşil alanlarını genişletme hedefiyle Ege Orman Vakfı tarafından başlatılan "100. Yıl Ormanları" projesine katkı sağladı.

Bu kapsamda, şirket ve tedarikçileri, Türkiye'nin dört bir yanındaki ağaçlandırma alanlarını artırmak amacıyla "Üniteks Tekstil ve Tedarikçileri Ormanı" adını taşıyan yeni bir ormanın oluşturulmasını sağlayarak 3500 fidanı toprakla buluşturdu.

Üniteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Ünsal, konu hakkında yaptığı açıklamada “100. Yıl Ormanları" projesi, Türkiye'nin doğal güzelliklerini koruma ve gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakma amacı taşıyor. Üniteks Tekstil olarak biz de bu vizyona tam destek veriyor ve sürdürülebilir bir gelecek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Projeye katkımız, şirketimizin çevresel sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk alanındaki taahhütlerinin bir yansımasıdır. Bu proje aynı zamanda biyoçeşitliliğin artırılması ve ekosistemlerin güçlendirilmesine de dolaylı yoldan katkı sağlayacak. Tabi ki bununla kalmıyor, Üniteks Tekstil olarak çevre dostu üretim süreçleri ve sürdürülebilir iş uygulamalarıyla da çevresel etkileri minimize etmeye devam ediyoruz.” dedi.

Projeye katkıları sebebiyle Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk, Üniteks Sürdürülebilirlik Müdürü Esin Bağcı’yı makamında ağırlayarak kendilerine teşekkür plaketini takdim etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Creil heyeti Kuşadası'na hayran kaldı

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Arşiv