URLA’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

  • 0
  • 571
URLA’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kurban Bayramı dolayısıyla bayramın ikinci günü Urla’da bayramlaşma töreni düzenlendi. Urla Kaymakamlığı bahçesinde gerçekleşen törene; CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Garnizon Komutanı Piyade Albay Sezgin Erdoğan, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer, Uzun Ada Deniz Komutanı Albay Necati Koray Salar, İlçe Jandarma Komutan vekili Kıdemli Başçavuş Ayhan Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin başta olmak üzere Urla Belediyesi meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, muhtarlar ve Urla halkı katıldı. 
 
Bayramlaşma töreninde Urla halkıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ve Başkan Sibel Uyar herkesin kurban bayramını kutlayarak barış, sağlık, mutluluk, kardeşlik ve huzur dolu bir dünya dilediler.

Urla Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninden sonra  İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polis mensupları ile bayramlaşan protokol üyeleri ardından İlçe Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini yapan askerler ve cezaevi mahkumları ile bayramlaştılar. Bayramlaşma töreni, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Urla İtfaiye Grubu’nun ziyareti ile son buldu.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Arşiv