‘Van Gogh’ Narlıdere’de

  • 0
  • 995
Yazı Boyutu:

Hakan Gerçek,  W.Gordon Smith’in yazdığı ‘Van Gogh’ adlı tek kişilik ilk oyunuyla, Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde seyircisiyle buluşuyor.
 
Van Gogh’un gizemli hayatı
Geçtiğimiz sezon büyük ilgi ve beğeniyle izlenen Hakan Gerçek'in oynadığı tek kişilik oyun, Van Gogh bu sezon da yoğun ilgi ve istek üzerine seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Hakan Gerçek’in tek kişilik performansı, 07 Aralık Cuma günü, saat:20.00’da Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde izlenebilir. Oyunda, Van Gogh'un resme başlamasından intiharına kadar geçen süre, aşkları, resim tutkusu, kardeşi ile mektuplaşmalarına, Van Gogh'un atölyesinde tanık olacaksınız. Oyunculuktaki başarısıyla izleyiciyi ressamın yaşadığı döneme götüren Hakan Gerçek, ani ruh değişimleri ve yer yer duygulu, ama yaşadığı dönemde anlaşılamadığı için kızgın olan ressamı, sahneyi kaplayan bir ‘dev’e dönüştürmeyi başarıyor.
 
 
Bu müthiş ressamı sahneye taşıyorum
07 Aralık Cuma günü, saat:20.00’da Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde sahneye koyacağı tek kişilik oyun, Van Gogh ile ilgili olarak konuşan Hakan Gerçek “Ben de bu müthiş ressamı sahneye taşıyorum ve soruyorum: "Onun hakkında ne düşündüğümü aktarmak istedim. Bilmiyorum, bilemiyorum başarabildim mi ?" diyor.
 
(OYUNUN KÜNYESİ)
Yazan: W. Gordon Smith
Çeviren: Ülkü Tamer
Oynayan & Yöneten: Hakan Gerçek
Sahne Tasarımı: Nurullah Tuncer
Işık Tasarımı: Cem Yılmazer
Kostüm & Aksesuar: Aslı Ataseven
Video Tasarımı: Doğuş Bitecik
Müzik: Aria
Vokal: Oya Küçümen
Yönetmen Yardımcısı: Müge Toygartepe
Asistan: Görkem Şarkan

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

Arşiv