Viyana Klasikleri Ve Adrienne Krausz Karşıyaka Opera’da

  • 0
  • 872
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde geçtiğimizsezon başlayan ve büyük ilgigören Viyana KlasikleriPiyano Resitaller Dizisi’nin Beşinci ve busezonun son dinletisininkonuğu bu kez Adrienne Krausz olacak.Macarlarınönde gelen piyanistlerinden olan Krausz’un, 21Şubat 2014 Cuma günü saat 20.00’de Karşıyaka Opera veTiyatro Sahnesi’nde gerçekleştireceği dinletide sevenleriyle buluşacak. 

Resitalindekiparçaları özenle seçen Krausz, dinletisine Haydn’ın Fa Majör Piyano Sonatı ilebaşlayacak. ArdındanMozart’ın La Majör PiyanoSonatını yorumlayacak. Kısa bir aranınardından Beethoven’ın Si Bemol Majör Piyano Sonatı “Hammerklavier”ile sürecek. Bu parçanın İzmir’deilk kez seslendirilecek olması ile ayrı bir önem taşıyor. 

LisztAkademisi mezunu, çalışmalarını İsviçre’de sürdüren, dünyanın en ünlü orkestrave sanatçılarıyla çalışan, birbirini takip eden her bir performansıyla müzikdünyasını etkilemeyi başarmış, İzmir’de vereceği konseri merakla beklenenpiyanistin estireceği Viyana Klasikleri rüzgarının tınılarına tanıklık içinetkinlik davetiyeleri, Karşıyaka Opera veTiyatro Sahnesinden ve Belediye Kültür Müdürlüğünden sağlanabilir. (Tel.0.232. 330 64 04)
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Arşiv