Yakışıklı kapılarını açtı

İzmir’in modern tasarımıyla dikkat çeken yeni mekanı “Yakışıklı”, düzenlenen törenle kapılarını açtı.

  • 0
  • 1.865
Yakışıklı kapılarını açtı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in modern tasarımıyla dikkat çeken yeni mekanı “Yakışıklı”, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Bornova Folkart İncity’de hizmete giren Yakışıklı’nın açılış kurdelası Firma Ortakları Vedat Holat, Sedat Holat ve Erdem Demir ile birlikte İzmir Barosu Başkanı Av. Sefa Yılmaz, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İş insanı Mehmet Tiryaki ve firma ortaklarından Erdem Demir’in babası Hüseyin Demir tarafından kesildi. Konuklara genç ve başarılı şef Onat Çelebioğlu ve ekibinin özenle hazırladığı ürünler ikram edildi.

Mekan sahiplerinden Vedat Holat, gün geçtikçe kalitesizliğin yoğunlaştığı mekanların çoğalmasına tepki olarak İzmir’e ve eğlencesever İzmirliler’e “Yakışıklı” bir mekan sunmak için yola çıktıklarını ve kafa kafaya vererek en iyisini yaratmaya çalıştıklarını söyledi.
Erdem Demir ise Avrupa’da gördükleri konseptleri daha da geliştirerek İzmir’e getirdiklerini, bunun en özel örneklerinden birinin de küçük gruplar için hazırlanan “Loca”lar olduğunu ifade etti.
Yakışıklı’da servis ikindide soft müzik eşliğinde başlayacak ve gecenin ilerleyen saatlerinde ritm yükselecek. Kapalı bölümde 180 kişiye hizmet verilecek olan Yakışıklı’da açık alanla birlikte bu sayı 150’ye yükselecek.


Fotoğraflar için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar

Kral Günü kutlandı

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Arşiv