Yamanlar'da Dostluk ve Kardeşlik Kazandı

  • 0
  • 1.125
Yamanlar'da Dostluk ve Kardeşlik Kazandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Yamanlar Esenspor Futbol  Kulübü'nün her yıl düzenlemiş olduğu Geleneksel '' Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası''  bu senede büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleşti.

 

Dostluk Kazandı
Yamanlar Esenspor Kulübü tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen"Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası" final karşılaşmaları ile sona erdi. Final maçı adına yakışır şekilde oldu. Geleneksel haline gelen turnuvada bu yıl renkli görüntülere sahne oldu. 12 takımın yer aldığı turnuvanın finalinde Yamanlar Cıty ile Napaspor arasında oynanan karşılaşma 6-6'lık skorla bitti. Seri penaltı atışlarında Napaspor, Yamanlar Cıty'ı  penaltılarda 4-1'lik skor ile geçerek 3.Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu. 3.'lük ve 4.'lük  karşılaşmasında Haddini Bilbao Futbol Takımı, Eski 102 takımını rahat geçerek turnuvanın üçüncüsü oldu. Turnuvada gösterdiği performans ve saha içerisindeki centilmen duruşu ile turnuvanın en centilmen ödülüne Eski 102 takımı  layık görüldü.

 

''Dostluk veKardeşlik''  kazanmaya devam edecek
Takımlara kupa ve plaketlerini  Yamanlar Esenspor yönetimi verdi.Yamanlar Esenspor Kulübü'nün  ikinci başkanı Mesut Ceylan yaptığı konuşmada, '' Bu yıl düzenlediğimiz Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası adına yakışır bir şekilde centilmence geçti. Karşılaşmalarda en ufak bir tatsızlığın olmaması  bizleri mutlu ederken,turnuvada mücadele eden sporcuları yürekten kutluyorum. Bu tip turnuvalar yapmaya devam edeceğiz.Çünkü turnuvanın, sporun yanında dostluk, arkadaşlık, birlik ve beraberliği de pekiştirdiğini ve vatandaşlarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz.Yamanlar'da vatandaşlarımızı  spora yönlendirmek ve onların yaşamlarına bir nebzede olsa katkı koymak için böyle turnuvalar düzenlemeye devam edeceğiz. Böylelikle Yamanlar'da Dostluk ve Kardeşlik kazanmaya devam edecek '' dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv