Yelkenin şampiyonları

  • 0
  • 1.342
Yazı Boyutu:

Gündoğdu Rotary Kulübünün düzenlediği ve geleneksel halegetirdiği 13. Yelken Yarışları sonuçlandı. Çeşme’de gerçekleştirilen yarışlardadereceye girenler madalya ile ödüllendirildi.

Lazer, optimist ve katamaran branşlarında gerçekleştirilenyarışlarda 58  yelkenci yarıştı. Yarışlarsonunda Optimist Genel Klasmanda birinci Emre Üçer  olurken ikinci Zeynep Pulular, üçüncü iseOrkan Karataşlı oldu.

Optimist kızlarda birinciliği Zeynep Pulular alırkenikinciliği Oya Cazier üçüncülüğü  ZeynepKızılöz aldı.

Optimist lazerde birinci Emir Uzel olurken, ikinci BoraCazier üçüncü  ise Selin Gökçe oldu.

Laser Pico’da ise sıralama şöyle; Birinciler GülceKuntay-Efe Alparslan ikilisi, ikinciler Arda Açıksöz-İrem Bayraktaroğluikilisi, üçüncüler ise Ulaş Marabutoğlu-Mihram Sel ikilisi.

Kataraman’da ise birinciler Taner Emre Hasbay-Can Kalkavanikilisi, ikinciler Mithatcan Alagöz-Kaan Kalkavan ikilisi, üçüncüler ise GöksuKantarcıoğlu ve Oğuz Uzel ikilisi oldu.

Kemal Küçükyol da optimistin en genç sporcusu ödülünü aldı.

Gündoğdu Rotary Kulübü Başkanı Banu Şahinoğlu kulüp olarakyelkeni seçmelerinin nedenini, “ yelken gençlerin hızlı ve doğru karar alabilmelerinitek başına bu kararlarını uygulamalarını, ailelerinden bağımsızdüşünebilmelerini sağlayan, sorumluluklarını ve özgüvenlerini arttıran bir spordalı” şeklinde açıkladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv