Yeni adresleri Akurgal

  • 0
  • 921
Yazı Boyutu:

İzmir BüyükşehirBelediyesi’nin Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı içinde açtığı sporokullarına katılan çocuklar, basketboldan tenise, tekvandodan aerobiğe kadarçeşitli branşlarda düzenlenen kurslar sayesinde yaz tatillerini spor yaparakgeçiriyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı CengizhanMahallesi’nde dev yaşam alanına dönüştürdüğü 90 bin metrekarelik Ord. Prof. Dr.Ekrem Akurgal Yaşam Parkı, spor yapmak isteyen çocukların yeni adresi oldu.Henüz yeni açılmasına rağmen çocukların yoğun ilgi gösterdiği spor okullarındafutbol, basketbol, voleybol, sağlıklı yaşam, tenis, judo ve tekvando kurslarıveriliyor.  
Çocukların en çok ilgi gösterdiği kursların başında isebasketbol geliyor.
İlk günden çok sayıda başvurunun olduğu basketbol kursunakatılan çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği formalarla profesyonelliğeilk adımı atıyor.
İlk kez parke salona çıkan çocukların mutluluğu gözlerindenokunurken, aileleri de tribünde çocuklarının heyecanına ortak oluyor.

 “Başkan Amcamateşekkürler”
Yaz tatillerini spor yaparak geçirme fırsatı yakalayan çocukların görüşlerişöyle: Boyunun uzaması için kurslara katıldığını belirten 11 yaşındakiMelek Nur,“Mahallemize böyle bir tesis kazandırdığı ve spor okullarını açtığıiçin Başkan Amcama teşekkür ederim” diye konuştu.

13 yaşındaki Umut Berata ise “Basketbolu çok seviyorum.
Böyle bir fırsat yarattıkları için İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürediyorum. Yaz tatilimi spor yaparak geçiriyorum. İleride iyi bir basketbolcuolmak istiyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv