YENİ HÜKÜMETTE İZMİR’DEN EN AZ BİR BAKAN OLMALI

  • 0
  • 560
YENİ HÜKÜMETTE İZMİR’DEN EN AZ BİR BAKAN OLMALI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı Adnan Saka, 1 Kasım Genel Seçimleri’ni değerlendirdi.

1 Kasım seçimlerinde halk iradesinin yüksek oranda katılımla sandığa yansıdığını ifade eden ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, “Artık biran önce son iki yıldır ülke gündemini meşgul eden yoğun seçim süreci geride bırakılmalı, siyasal tartışma ve kutuplaşmaların önüne geçilerek yalnızca ekonomide değil, tüm alanlarda yeni reformlar hayata geçirilmelidir.” ifadelerini kullandı.

Saka değerlendirmesinde şu görüşlere yer verdi: 1 Kasım seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Büyük bir katılımla gerçekleştirilen genel seçimlerde Milletimiz, iradesini demokratik bir olgunlukla sandıkta göstermiştir. Artık bir an önce son iki yıldır ülke gündemini meşgul eden yoğun seçim süreci geride bırakılmalı ve yalnızca ekonomide değil, tüm alanlarda yeni reformlar hayata geçirilmelidir.”
İzmir’den seçilen tüm milletvekillerine de yeni görevlerinde başarılar dilediğini belirten Saka, “Kurulacak yeni hükümette İzmir’den en az bir bakanın olması gerektiğini de bir kez daha yinelemek istiyor ve tüm milletvekillerimizle birlikte sağlıklı bir çalışma dönemi geçirmeyi diliyorum” dedi.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Arşiv