Yeni poliklinik hizmete açıldı

  • 0
  • 737
Yeni poliklinik hizmete açıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Kardiyoloji 87 yatak ve 17 yoğun bakım yatağıyla hizmetveriyor. EÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nın yeni polikliniğidüzenlenen törenle açıldı.

Törene EÜ Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, EÜ TıpFakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu, Hastane Başhekimi Prof. Dr.Mehmet Özkahya, Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cemil Gürgün veakademik personel katıldı.

Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cemil Gürgünkonuşmasında kardiyoloji bölümünün bölgenin en büyük anabilim dallarından biriolduğunu vurguladı. Birimin 87 hasta yatağı ve 17 yoğun bakım yatağı olduğunusöyleyen Prof. Dr. Gürgün, kardiyolojinin yıllık 30 bin hastaya hizmetverildiğini dile getirdi. Prof. Dr. Gürgün, ‘’Polikliniğimizde hocalarımız,uzmanlarımız ve asistanlarımız hizmet verecek ve özel konularda hizmetüretecekler. Daha iyi şartlarda çalışıp daha iyi şartlarda araştırma yapacağız.‘’ diye konuştu.

EÜ Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Kardiyoloji AnabilimDalı’nın yeni yerinde büyük başarılar sağlayacağından emin olduğunu söyledi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Şehir Hastanesi'nde Elektrokonvülsif Tedavi (EKT)

Çağımızın hastalığı: Karaciğer yağlanması

Diyabetik Retinopati Hastalığında Erken Tanı Önemli

Yeni Teknolojiler Hayat Kurtarıyor

5 yıl sonra, kalbinin normal atışını duydu

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Arşiv