Yıldızlar ilçe birincisi

  • 0
  • 2.250
Yazı Boyutu:

Özel Türk Koleji Marmaris Ortaokulu öğrencilerinden Seher Çelik, Ceyda Kuşcu, DefneTürker, Delfin Balıkçıoğlu, Berfin Su Çevirel, Ayça Peynircioğlu, Sevim ŞevvalÖzdemir, İrem Uğur, İrem Kocairi, Lara Eralp, Buse Başaran, Ela Tokmak’ın  forma giydiği ve takım koçluğunu İTK BedenEğitimi öğretmenlerinden Durmuş Tolga İnat’ın yaptığı Özel Türk Koleji MarmarisOrtaokulu Yıldızlar Kızlar Voleybol Takımı düzenlenen turnuvasında ilçe birincisioldu.

24-26 Aralık tarihlerinde Marmaris Belediyesi Amiral OrhanAydın Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada 3 maça çıkan Özel TürkKoleji Marmaris Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı; 24 Aralık tarihindeAksaz Ortaokulu, 25 Aralık tarihinde Atatürk Ortaokulu ve 26 Aralık tarihindede İhsan Mermerci Ortaokulu ile karşılaştı.

Çıktığı tüm maçlarda, elde ettiği başarılı skorlar ile tümrakiplerini yenen öğrencilerimiz ilçe birincisi oldu. Özel Türk Koleji MarmarisOrtaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı elde ettiği bu başarılı sonuç ile 8Ocak tarihinde düzenlenecek Muğla İl Birinciliği için düzenlenecek turnuvayakatılmaya hak kazandı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv