Yoksa oyuna mı geldik

  • 0
  • 891
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi, tiyatro etkinliklerini sevilen tiyatro sanatçısı Abdullah Şahin’in başrolünü üstlendiği “Yoksa Oyuna mı Geldik” adlı oyununu Çiğli’deki tiyatroseverlerle buluşturarak devam ettirdi. Oyunun sonunda başta Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak olmak üzere tüm salon dans etti.
 
Çiğli Belediyesi Konferans Salonu’nda sahnelenen oyuna Çiğli halkı yoğun ilgi gösterdi. Seyircilerin de aktif olarak diyalogların içine çekildiği oyunu Başkan Metin Solak, Çiğli İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Aşkın, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Taner Cömert, CHP ilçe yöneticileri, belediye bürokratları ile belediye meclis üyeleri büyük keyifle izledi.
 
Başkan Metin Solak “Gangam Styl” oynadı
Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu tarafından interaktif olarak sahnelenen iki perdelik oyunu Metin Zakoğlu yazdı ve yönetti. Evli bir çiftin başından geçen olayların komedi şeklinde anlatıldığı oyunda seyirciler de biranda kendilerini oyunun içinde buldular.  Oyunun sonunda ise son dönemin en popüler şarkılarından Gangam Styl çalındı. Abdullah Şahin’e sahnede çiçek takdim eden başta Başkan Metin Solak olmak üzere tüm izleyiciler Gangam Styl dansını eğlenerek yaptılar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv