Yorgancılar, TOBB Başkan Yardımcısı oldu

  • 0
  • 479
Yazı Boyutu:

Ege Bölgesi SanayiOdası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye Odalar ve BorsalarBirliği Başkan Yardımcısı oldu. Yorgancılar’ın başkan yardımcılığı, EBSO olarakTOBB nezdinde İzmir’e bir artı değer daha kazandırd

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 1 Ağustos günügerçekleştirilen seçimlerinde bugüne kadar kentte eşine rastlanmayan birbaşarıya imza atarak ikinci kez Yönetim Kurulu’nda İzmir’in temsilcisi olanEBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, TOBB Yönetim Kurulutoplantısındaki görev dağılımında Başkan Yardımcılığına seçildi.

Onur duydum
EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, TOBB Başkan Yardımcısıseçilmesinden büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti. Türk iş aleminin enbüyük temsilcisi TOBB’un örnek ve somut projeler üreten bir kurum olduğunubelirten Ender Yorgancılar, bunda en büyük başarının TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu’na ait olduğunu söylerken, “Benim için önemli olan Türkiye’yeyapılan hizmet, ülkemin ileri gitmesi. Böyle bir kurumun yönetiminde önümüzdekidönemde sorumluluklarım daha da artarak yer almaktan dolayı Yönetim KuruluBaşkanı olduğum Ege Bölgesi Sanayi Odası adına onur duydum. Beni bu görevlerelayık gören tüm arkadaşlarıma, seçimlerde oy vererek destekleyen iş dünyasıtemsilcilerine teşekkür ediyorum. Bana gösterilen güvene layık olmayaçalışacağım” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Dalları bastı kiraz

Arşiv